Στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ α Τετ μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη, παραχωρώντας μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Mega Καλημέρα αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή, προβαίνοντας σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Η συζήτηση μεταξύ άλλων περιελάμβανε τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και τη δημιουργία οικογένειας, το νέο της βιβλίο "Γυναίκα Ψάχνει", αλλά και το κίνημα #metoo. Μάλιστα, η δημοσιογράφος για πρώτη φορά αναφέρθηκε με πολλή δόση χιούμορ και στον λόγο που θα ήθελε για γραφειοκρατικούς λόγους να "χωρίσει".

"Εγώ γνώριζα τις αδερφές του Θοδωρή. Με μία από τις αδερφές του είχαμε μία κοινή γνωστή που είχαμε βγει κάνα δύο φορές έξω, και για κάποιο λόγο επέμενε ότι θα ταίριαζα με τον Θοδωρή.

Είχαν προσπαθήσει κάνα δύο φορές να μας κάνουν το κονέ, αλλά εγώ όποτε ψιλιαζόμουν ότι πάνε να μου γνωρίσουν άνθρωπο, δεν πολυψηνόμουν οπότε έβρισκα ευγενικές δικαιολογίες. Δύο τρεις άλλες φορές που θα συναντιόμασταν, πάλι κάτι γινόταν και δεν…

Διαβάστε περισσότερα στο MissBloom.gr

Kεντρική φωτογραφία: NDP

TAGS