Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια ανάρτηση πριν μερικές ημέρες, με την οποία μιλούσε για το επόμενο βήμα που ετοιμάζει, και πολλοί θεώρησαν ότι είναι ανακοίνωση της τηλεοπτικής της μεταγραφής στο Mega channel.

Eίχε γράψει η παρουσιάστρια:

"Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που τα βλέπουμε όλα άσπρα. Άλλες πάλι φορές τα βλέπουμε όλα μαύρα. Είτε γιατί έτσι είμαστε, είτε γιατί έτσι μας είπαν. Αν κ βέβαια έως ότου γνωρίσουμε τους εαυτούς μας, συνήθως είμαστε αυτό που μας λένε... μέχρι να συνειδητοποιήσουμε πως τελικά μπορεί κάπου στη μέση να υπάρχει κ το γκρι... με αυτό το "αινιγματικό" ποστ, θέλω να μοιραστώ ένα τσικ από τη μεγάλη χαρά που έχω για κάτι που έρχεται... το ήθελα καιρό, πολλοί από εσάς με παροτρύνατε να το τολμήσω.

Να ξέρετε πως εσείς, αυτοί οι ωραίοι τύποι, με πείσατε να κάνω το βήμα. Σε λίγο τα νεότερα! Μήπως μπορείτε να μαντέψετε τι έρχεται? #staytuned #comingsoon #thrilled #happy #thankupeople"

Η ίδια μίλησε στους δημοσιογράφους, σε πρόσφατη έξοδό της, και ξεκαθάρισε ότι η εν λόγω ανάρτηση δεν αφορά στην τηλεόραση και την μετακίνηση στο Mega.

"Δεν έχω ανακοινώσει τίποτα τηλεοπτικό. Δεν έχει να κάνει καθόλου με την τηλεόραση αυτό που έχω γράψει. Κάνω κι άλλα ωραία πράγματα. Σύντομα θα γίνουν οι ανακοινώσεις από τους αρμόδιους. Δεν έχει καμία σχέση με το τηλεοπτικό κομμάτι", είπε στην εκπομπή "Ευτυχείτε".

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι οι αλλαγές είναι κάτι που της αρέσει να συμβαίνει στη ζωή της: "Αγαπώ τις αλλαγές και δεν τις φοβάμαι. Αν δεν έχεις ρίσκο, δεν έχεις ιστορία", πρόσθεσε.

Κεντρική φωτογραφία: NDP 

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS