Μπορεί η Έλεν ΝτεΤζενέρις να έχει ως μότο της τη φράση «να είσαι ευγενικός», αλλά δεν φαίνεται να την κάνει πράξη, σύμφωνα με τις ιστορίες τρόμου που έρχονται, τον τελευταίο καιρό, στην επιφάνεια. Αυτές οι ιστορίες πλήττουν μάλλον ανεπανόρθωτα τη φήμη της, μετατρέποντάς την από λαοφιλή παρουσιάστρια στον «πιο κακό άνθρωπο στον κόσμο» όπως έχει χαρακτηριστεί από κάποιους.

Σε μια από αυτές τις ιστορίες εμπλέκεται το όνομα της τραγουδίστριας Μαράια Κάρεϊ, μάλιστα το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην περίοδο της πρώτης εγκυμοσύνης της, που τερματίστηκε απρόσμενα και βίαια.

Το 2008, λίγο προτού η τραγουδίστρια εμφανιστεί στην εκπομπή της ΝτεΤζενέρις, τα ταμπλόιντ ήταν γεμάτα από φήμες για την πρώτη της εγκυμοσύνη. Μόλις λοιπόν η Μαράια Κάρεϊ βρέθηκε στο τηλεοπτικό στούντιο, η ΝτεΤζενέρις αποφάσισε να διαπιστώσει αν αυτές οι φήμες ευσταθούσαν με έναν τουλάχιστον αμφιλεγόμενο τρόπο: πίεσε την Κάρεϊ να πιει σαμπάνια. Βλέποντας την Κάρεϊ να προσποιείται ότι πίνει, το κοινό χειροκρότησε, με την Έλεν να επιβεβαιώνει ότι η Κάρεϊ ήταν έγκυος.

Μέσα από αυτό το φαινομενικά αθώο κόλπο, ουσιαστικά η ΝτεΤζενέρις παραβίασε την ιδιωτικότητα της Μαράια Κάρεϊ, αναγκάζοντάς τη να μοιραστεί μια πληροφορία που φαίνεται ότι για την ώρα ήθελε να κρατήσει μυστική. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα λίγες εβδομάδες μετά την τηλεοπτική συνέντευξη, όταν η Μαράια Κάρεϊ απέβαλε. Ακολούθησε, δύο χρόνια μετά, η εγκυμοσύνη των διδύμων, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Νικ Κάνον.

Χρόνια αργότερα, η Κάρεϊ μίλησε για την επώδυνη εμπειρία της αποβολής της: «Μας ταρακούνησε και μας μετέφερε σε ένα σκοτεινό και δύσκολο μέρος… Δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν γι’ αυτήν. Δεν ήταν εύκολο».

Όταν έκανε τον υπέρηχο που αποκάλυψε τον τερματισμό της εγκυμοσύνης, η τραγουδίστρια ετοιμαζόταν να ταξιδέψει με τον τότε σύζυγό της στο Κολοράντο, για να περάσουν τα Χριστούγεννα με φίλους και να τους ανακοινώσουν τα χαρμόσυνα νέα. «Αυτό ήταν το ναδίρ μου. Δεν είχα καταλάβει γιατί είχε συμβεί. Δούλευα το τραγούδι Touch My Body και ήμουν πολύ αδύνατη και γυμναζόμουν πολύ. Δεν το ήξερα ότι έπρεπε να σταματήσω να γυμνάζομαι και να κάνω γιόγκα. Κανείς δεν μου το είχε πει».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS