Η Τζένιφερ Άνιστον από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού ήταν ανάμεσα στους celebrities που έδειξαν από το πρώτο λεπτό τη βαθιά ευαισθητοποίηση τους για τα θύματα του κορονοϊού, κάνοντας δωρεές σε νοσοκομειακά ιδρύματα, αλλά και παρακινόντας με κάθε τρόπο τον κόσμο να φορέσει μάσκα προστασίας.

Φαίνεται, όμως, ότι ένα ξύλινο, χριστουγεννιάτικο στολίδι ήταν κάτι περισσότερο από αρκετό για να αναιρεθούν όλα τα παραπάνω και να κάνει πολλούς χρήστες του Twitter να εκφράσουν την οργή τους στο πρόσωπό της διάσημης ηθοποιού, κατηγορώντας την για ασέβεια και προσβολή στους νεκρούς και τις οικογένειες τους. 

Η Άνιστον μέσα από τα στόρις της στο Instagram έδειξε ένα ξύλινο στολίδι που πάνω είχε χαραγμένη την επιγραφή «Η πρώτη μας πανδημία 2020». Η φράση αυτή η από μόνη της έφτανε για να προκληθεί αναβρασμός στο Twitter και να κάνει το κοινό έξαλλο μαζί της.

Μάλιστα, στο twitter πολλοί χρήστες της επιτέθηκαν με σκληρές εκφράσεις, αποκαλώντας την Άνιστον «χαζή», «ανόητη» και «εκτός τόπου και χρόνου».

Από την άλλη,υπήρξαν κι εκείνοι που την υποστήριξαν, υπενθυμίζοντας πως η ηθοποιός έχει δείξει πολλές φορές την ευαισθησίας της και τη θλίψη της για τα θύματα της πανδημίας. Άλλωστε και η ίδια παραλίγο να χάσει έναν πολύ καλό της φίλο, ο οποίος νόσησε βαριά. 

 

 

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: AΠΕ 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS