Μιλώντας με την Γκουίνεθ Πάλτρου σε ένα καινούργιο podcast που έγινε μέσω της ιστοσελίδας Goop, η Κέιτ Χάντσον αποκάλυψε ποια ήταν τα χειρότερα κινηματογραφικά φιλιά που έχει δώσει ποτέ.

Όταν η Πάλτροου ρώτησε την Κέιτ ποιος συμπρωταγωνιστής της φιλούσε καλύτερα εκείνη απάντησε ότι δεν έχει μείνει και τόσο ικανοποιημένη από τα φιλιά που έχει ανταλλάξει στο σινεμά. 

«Ξέρεις, νομίζω πως δεν είχα και τους καλύτερους στα φιλιά. Νιώθω πως θα έπρεπε να είχα καλύτερους», απάντησε η 41χρονη ηθοποιός.   

Όπως εξήγησε, πολλές από τις σκηνές με φιλιά με τον συμπρωταγωνιστή της Μάθιου Μακόναχι γυρίστηκαν σε κάθε άλλο παρά ιδανικές συνθήκες, με αποτέλεσμα το φιλί να μην είναι τόσο ωραίο.  

«Το θέμα είναι πως κάθε φορά που φιλάω τον Μακόναχι, πάντα συμβαίνει κάτι, υπάρχει τύπου μύξα ή αέρας... Όπως όταν φιλιόμασταν στο τέλος του "Fool's Gold", ήμασταν στον ωκεανό, είχαμε την συντριβή του αεροπλάνου», είπε στην Πάλτροου, γελώντας. «Είχε μύξες σε όλο του το πρόσωπο».   

Όταν η Πάλτροου την ρώτησε αν ο Μακόναχι τής εβγαζε «αδερφική ενέργεια», η Χάντσον απάντησε πως «μπορεί μερικές φορές να γίνει λίγο αδερφικό, αλλά όχι...».    

Στο τέλος της συζήτησης η Κέιτ Χάντσον αποκάλυψε και ένα από τα αγαπημένα της φιλιά επί οθόνης, αν και η συγκεκριμένη σκηνή δεν συμπεριλήφθηκε ποτέ στην ταινία.

«Ξέρεις ποιος φιλούσε καλά, αλλά δεν το είδατε, επειδή το έκοψαν; Ο Μπίλι [Κράνταπ]», είπε η Χάντσον για τον συμπρωταγωνιστή της στο «Almost Famous». «Ο Μπίλι ήταν καλός. Ήταν καλό». 

Πάντως στην περίπτωση του Μακόναχι δεν μπορούμε να πούμε ότι πέφτουμε και από τα σύννεφα καθώς ο διάσημος ηθοποιός έχει αποκαλύψει ο ίδιος ότι δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την προσωπική υγιεινή. Σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Μάθιου είχε αποκαλύψει ότι ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγός του φοράνε ποτέ αποσμητικό γιατί τους αρέσει να μυρίζουν ο ένας το σώμα του άλλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram