Καλεσμένος στην πρεμιέρα των «Roomies» βρέθηκε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το καινούργιο του ξεκίνημα στη νέα σειρά του MEGA, «Σχεδόν Ενήλικες», σε σενάρι οτης Μυρτώς Κοντοβά που τη θυμόμαστε από τα «Υπέροχα Πλάσματα».

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για ένα πικάνικο περιστατικό σε γύρισμα με τη Μαρία Σολωμού.

Σε ένα γύρισμα, λοιπόν,  της «10ης Εντολής» που έκανε με την ηθοποιό και παρουσιάστρια των «Roomies», η Μαρία Σολωμού ήταν ημίγυμνη και ο ίδιος δεν θυμόταν τα λόγια. Έτσι είχε στερεώσει το σενάριο στο εσώρουχό της, ώστε να τα διαβάζει και να τα λέει. 

«Ήταν μια σκηνή που δεν ήξερα τα λόγια μου και ήταν η Μαρία γυρισμένη από την άλλη, γυμνή από τη μέση και πάνω. Και επειδή δεν ήξερα τα λόγια, είχα σφηνώσει το σενάριο εδώ στο βρακάκι της για να κρατιέται και να μην φεύγει και διάβαζα εκεί και τα έλεγα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός ηθοποιός διηγήθηκε ιστορίες από τα μέρη που έχει επισκεφθεί, αποκάλυψε ότι η μεγάλη του αγάπη είναι η μουσική και πως όνειρό του είναι να μάθει να παίζει κιθάρα, ενώ στην ερώτηση εάν δεν ήταν ηθοποιός τι θα ήταν είπε: «Κάτι με τη φύση, Δάσκαλος καγιάκ ίσως». 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS