Εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποδείξει ότι η προσωπικότητά της δεν είναι μονοδιάστατη, μιας και έχει μεταπηδήσει από την υποκριτική, στη σκηνοθεσία αλλά και τον ακτιβισμό, με ιδιαίτερη θα λέγαμε επιτυχία και απήχηση. Ο λόγος φυσικά για την Αντζελίνα Τζολί, η οποία όταν δεν παίζει, σκηνοθετεί ή γυρίζει τον κόσμο προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την ανθρωπότητα σχετικά με τις ανάγκες χωρών του Τρίτου κόσμου, επιλέγει να συμμετέχει σε τολμηρά αλλά ουσιαστικά πρότζεκτ.

Ο λόγος φυσικά για την Αντζελίνα Τζολί, η οποία όταν δεν παίζει, σκηνοθετεί ή γυρίζει τον κόσμο προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την ανθρωπότητα σχετικά με τις ανάγκες χωρών του Τρίτου κόσμου, επιλέγει να συμμετέχει σε τολμηρά αλλά ουσιαστικά πρότζεκτ.

Όπως είναι και το συγκεκριμένο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας. Η διάσημη ηθοποιός αποδέχτηκε την πρόταση – πρόκληση του National Geographic, και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Καλυμμένη σε πρόσωπο και στέρνο με μέλισσες, η σταρ ποζάρει ατάραχη και σοβαρή, σε μία προσπάθεια να ενημερώσει το κοινό για τη σημασία των συγκεκριμένων οργανισμών αλλά και να δηλώσει τη στήριξή της σε όλες τις γυναίκες που ασχολούνται με την παραγωγή μελιού στον κόσμο.

Συγκεκριμένα η Αντζελίνα είναι πια «νονά» του προγράμματος «Γυναίκες για τις μέλισσες» το οποίο υποστηρίζεται από την UNESCO και την Guerlain και έχει ως σκοπό να στηρίξει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στον χώρο της μελισσοκομίας.

Όσο για τη φωτογράφιση είπε: «Είχα να κάνω μπάνιο τρεις μέρες. Μου είχαν πει ότι οι μυρωδιές από τα αφρόλουτρα μπορούν να μπερδέψουν τις μέλισσες οι οποίες δεν θα μπορούν να καταλάβουν τι είμαι. Επίσης είχα καλύψει τα αυτιά και τη μύτη μου. Όσες λιγότερες τρύπες έβρισκαν για να μπουν μέσα, τόσο το καλύτερο».

Kεντρική φωτογραφία: EPA/ETTORE FERRARI

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS