Η Νατάσα Μποφίλιου εξέφρασε στον Θοδωρή Αθερίδη και το «Έλα και θα δεις», στο Mega, τη γνώμη της για τον Σπύρο Γραμμένο και τον λόγο που τον αποκάλεσε «κομπλεξικό» - παρόλο που είναι σαφές ότι τον εκτιμά πολύ και ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη.

«Είμαι πολύ μεγάλη θαυμάστρια του Σπύρου. Θεωρώ ότι είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς, θεωρώ ότι είναι τρομερά οξυδερκής, έχει ένα χιούμορ απίστευτα συγκινητικό, είναι αστείος αλλά πάντα μέσα από το αστείο βγάζει και μια συγκίνηση και είναι ουσιαστικός. Και επειδή έχει μια υπέροχη χροιά [φωνής] θεωρούσα ότι πηγαίνει χαμένη. Και έχει έναν δικό του τρόπο ρετρό να τραγουδάει, που είναι επίσης σπάνιο, και του είπα το προφανές: Γιατί, αγόρι μου είσαι κομπλεξικός και δεν τραγουδάς;».

«Αυτή τη στιγμή μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον πέντε τραγούδια του που είναι από τα καλύτερα που έχουν γραφτεί τα τελευταία είκοσι χρόνια»

«Με όλη της την αγάπη» πρόσθετε χαριτολογώντας ο Σπύρος Γραμμένος, που καθόταν δίπλα της, αφήνοντας την ερμηνεύτρια να συνεχίσει να μιλάει για αυτόν: «Είναι σταρ ο Σπύρος, έχει εκτόπισμα πάνω στη σκηνή. Τα τραγούδια του, πέρα από τα προφανή χιουμοριστικά, είναι σπουδαία τραγούδια, μουσικά και στιχουργικά. Αυτή τη στιγμή μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον πέντε τραγούδια του που είναι από τα καλύτερα που έχουν γραφτεί τα τελευταία είκοσι χρόνια. Και έχει θίξει θέματα με μοναδικό τρόπο, όπως η μετανάστευση, ο ρατσισμός, ο φασισμός».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: YouTube

TAGS