Στην εκπομπή του Mega Πάμε Δανάη μίλησε η Μιμή Ντενίση, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ξαφνική απώλεια της μητέρας της που «έφυγε» από τη ζωή πριν από λίγο καιρό.

Όπως είπε η διάσημη ηθοποιός ο χαμός της μητέρας είναι κάτι πολύ δύσκολο γι'αυτή και ακόμα δε μπορεί να συνηθίσει στο γεγονός ότι δεν την έχει πια κοντά της.

«Για μας όλους ήταν τρομερό σοκ. Η μανούλα είναι για όλους ιερή. Είτε είναι μια γυναίκα στο χωριό που δεν ξέρει γράμματα, είτε είναι πρύτανης του πανεπιστημίου, είναι το ίδιο σημαντική και το ίδιο ιερή. Όμως, όταν η μάνα είναι μια προσωπικότητα έντονη, είναι ακόμα χειρότερα.

Η μαμά η δική μου ήταν πολύ στα θεατρικά, στα πολιτικά, στον ακτιβισμό, ήταν φεμινίστρια, στο να βοηθήσει τις κακοποιημένες γυναίκες… Είναι πάρα πολύ έντονη η έλλειψή της, πάρα πολύ μεγάλο το σοκ που πάθαμε.

Ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ ζωντανός και υγιής που την προηγούμενη μέρα ήταν έξω και την επόμενη ντύθηκε, έβαλε τα ωραία της κολιέ, πήγαμε στο νοσοκομείο και έφυγε σε μια μέρα από την καρδιά της. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσω. Όποιος έχει νιώσει την απώλεια, με καταλαβαίνει. Είναι στιγμές που πάω να την πάρω τηλέφωνο ή που λέω να το πω στη μαμά. Είναι πολύ δύσκολο για μένα», είπε η ηθοποιός και κατέληξε: «Όταν έχασα τη μαμά μου αισθάνθηκα ότι έγινα μεγάλη».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS