ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Είναι παράλογο το ότι απαγορεύουν στον σύντροφο μου να γίνει ο δεύτερος γονιός»

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Σημείο Συνάντησης» και στην φίλη του Τζένη Μπότση μίλησε ο γνωστός παρουσιστής και επιχειρηματίας.

«Είναι παράλογο το ότι απαγορεύουν στον σύντροφο μου να γίνει ο δεύτερος γονιός»

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Σημείο Συνάντησης» και στην καλή του φίλη Τζένη Μπότση μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλος, αναφέρθηκε και στις σοβαρές ανισότητες ως προς τα αυτονόητα, ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών που θέλουν να υιοθετήσουν ένα παιδί εκτός γάμου ή εκτός μία ετεροφυλικής σχέσης.

«Όταν το κράτος δεν γίνει τα ίδια δικαιώματα σε όλους τους πολίτες του, σε πολίτες που φορολογούνται, επιχειρούν, που είναι γιατροί, είναι δάσκαλοι, όταν στηρίζεσαι σε αυτούς τους ανθρώπους και δεν τους δίνεις τα ίδια δικαιώματα - αυτό είναι παράλογο. Όχι το άλλο.», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός παρουσιαστής και επιχειρηματίας.

«Για τον κόσμο που δεν συμφωνεί με μένα ή με τις κινήσεις μου δεν με αφορά καθόλου, γιατί δεν συμφωνώ κι εγώ με τις δικές τους κινήσεις. Υπάρχει μια μερίδα κόσμου με την οποία δεν συμφωνώ καθόλου, δεν βγαίνω να το λέω, αυτοί βγαίνουν και το λένε. Αυτό που εγώ περιμένω εντός 2020 είναι την Πολιτεία, η Πολιτεία πρέπει να ακολουθεί τις ανάγκες των πολιτών της. Οι ανάγκες των πολιτών είναι συγκεκριμένες και προοδεύουν», τόνισε.

«Είδα την ημέρα της γυναίκας μια ανακοίνωση σε μια εφημερίδα ότι οι γυναίκες δεν θα πρέπει να ψηφίζουν διότι δεν μπορούν να συντονιστεί η έμμηνος ρήση και δεν θα έχουν το θυμικό για να ψηφίσουν σωστά. Αυτό υπήρχε σαν μία άποψη τότε. Έχει ξεπεραστεί όμως αυτή η άποψη. Ακόμα και η γυναίκα δεν είναι πολύ ίση, δεν έχει τις ίδιες ευκαιρίες με έναν άντρα - είναι ολοφάνερο αυτό».

«Προοδεύουμε και θεσπίζονται νόμοι. Όταν, λοιπόν, ένας άνθρωπος κάνει ένα παιδί και εγώ αποφασίζω να παντρευτώ έναν άλλον άνθρωπο ανεξαρτήτως φύλου, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο απαγορεύουν στον σύντροφό μου ή στην σύντροφό μου - στη σύντροφό μου θα το επιτρέψουνε - να γίνει ο δεύτερος γονιός του. Όταν ένα παιδί μεγαλώσει και δει έναν άλλον άνθρωπο μέσα στην οικογένειά του, τον οποίο θεωρεί οικογένειά του, όταν χάσει τον βιολογικό του πατέρα, μπορεί να τον χάσει από ατύχημα, από αρρώστια, από γηρατειά από οτιδήποτε, θα μείνει μόνο του και δεν θα ακολουθήσει τον δεύτερο γονιό του που έχει συνηθίσει μέσα στο σπίτι», ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Δείτε τα όσα είπε στα βίντεο που ακολουθούν.

Και μία αναφορά στον γάμο που του χρεώνουν ότι έχει κάνει με τον σύντροφό του.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.