Η Βαλέρια Κουρούπη μπορεί να έχει χωρίσει από τον Νίκο Ξύδη, αλλά συνεχίζουν να μοιράζονται το ίδιο σπίτι, όπως είπε στην εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε». Όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε, χαρακτηριστικά, γιατί έχει επιλέξει το «σουηδικό μοντέλο», απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Θέλουμε και οι δύο να φύγει κάποιος από το σπίτι, γιατί όσο κι αν συμπαθιόμαστε και να είμαστε αγαπημένοι, είναι πάρα πολύ παράδοξο». 

«Θέλουμε και οι δύο να φύγει κάποιος από το σπίτι, γιατί όσο κι αν συμπαθιόμαστε και να είμαστε αγαπημένοι, είναι πάρα πολύ παράδοξο». 

Στη συνέχεια εξήγησε ότι έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί και έχουν διαμορφώσει τη μεζονέτα τους έτσι ώστε να ζουν πάνω-κάτω, αν και μοιράζονται κάποιους κοινόχρηστους χώρους, όπως η κουζίνα. Φυσικά, υπάρχουν άγραφοι κανόνες, για παράδειγμα δεν θα φέρουν ποτέ στο σπίτι έναν άλλο σύντροφο.

«Όταν αποφασίζεις να τελειώσεις μια κοινή ζωή με κάποιον, θα την τελειώσεις» σχολίασε η Κουρούπη. Στην εύλογη ερώτηση γιατί συνεχίζουν να μένουν μαζί, απάντησε: «Συνεχίζουμε να μένουμε μαζί για πολύ πρακτικούς και οικονομικούς λόγους, γιατί μας βρήκαν καταστροφές με όλα αυτά που συνέβησαν και δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε. Όταν έχεις ένα παιδί, δεν ρισκάρεις να μην μπορείς να του πάρεις γάλα για να πληρώσεις το νοίκι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


Φωτό: Βαλέρια Κουρούπη, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, NDP
 

TAGS