Αυτή η ιστορία τραβάει χρόνια. Μετά την δεύτερη ταινία του Sex and the City που γυρίστηκε εν μέρει στο Άμπου Ντάμπι και η οποία ήταν, κατά κοινή ομολογία, αρκετά πιο άνευρη από την προκάτοχο της, οι φανατικοί της σειράς ήθελαν διακαώς να μάθουν αν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει και τρίτο μέρος στη διάσημη σειρά ταινιών. 

Και ενώ οι παραγωγοί μετά από τεράστιες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις φαίνεται πως είχαν καταφέρει και τις τέσσερις γυναίκες να πουν το μεγάλο ναι ώστε τα γυρίσματα να ξεκινήσουν σύντομα, με τη Sarah Jessica Parker, να δηλώνει κάτι περισσότερο από ικανοποιημένη με την εξέλιξη της υπόθεσης, κάτι στράβωσε τελευταία στιγμή και όλα τα σχέδια ματαιώνονται.

Την είδηση επιβεβαίωσε και η ίδια η Sarah Jessica η οποία σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε ότι το καστ της ταινίας ήταν έτοιμο να αρχίσει τα γυρίσματα όταν εντελώς ξαφνικά η Κim Catrall είπε ότι άλλαξε γνώμη και δεν υπογράφει το συμβόλαιο αν η παραγωγή δεν δεσμευτεί ότι θα χρηματοδοτήσει κάποια άλλα πρότζεκτς που θέλει να πραγματοποιήσει στη συνέχεια.

«Δεν θα γίνει, είναι οριστικό. Έκλεισε αυτη η ιστορία. Και είναι κρίμα, όχι μόνο γιατί το σενάριο ήταν πραγματικά καλό αλλά και γιατί ήταν κάτι που ο κόσμος ήθελε πολύ να δει,» σχολίασε η Sarah Jessica Parker συμπληρώντας πόσο απογοητευμένη είναι.

Aπό την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας στο Λονδίνο, το καλοκαίρι την άνοιξη του 2008.

To τρέιλερ της πρώτης ταινίας του Sex and the City που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2008.

Εξηγώντας περισσότερα στη DailyMailTV η ηθοποιός τόνισε πως η εταιρία Warner Bros είχε δώσει το πράσινο φως για την πολυαναμενόμενη ταινία, και τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν σε λίγες μέρες, ωστόσο η απαίτηση της 61χρονης Catrall να γίνει παραγωγή άλλων ταινιών πάνω στις οποίες δούλευε αλλιώς δεν θα υπέγραφε για το έργο, έβαλε ταφόπλακα στην τρίτη ταινία.

H Warner Bros αρνήθηκε να ανταποκριθεί στα αιτήματα της και αναγκάστηκε να ακυρώσει την παραγωγή, καθώς αποφάσισε ότι δεν θα ήταν δίκαιο για τους φαν να φτιάξουν μια ταινία με μόνο τρεις από τους τέσσερις κύριους χαρακτήρες.

Aπόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σχετικά με την τρίτη ταινία του Sex and the City

 

TAGS