Τις τελευταίες ημέρες, μια είδηση που αφορά τον Πάνο Ιωαννίδη έχει συζητηθεί αρκετά. Ο κριτής του MasterChef, λέγεται ότι ένιωσε αδιαθεσία και είχε πυρετό οπότε η παραγωγή του ζήτησε να μείνει εκτός γυρισμάτων για να αναρρωσει στο σπίτι του. Φυσικά τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά με τους Κοντιζά και Κουτσόπουλο.

Τονίζουμε ότι τα συγκεκριμένα επεισόδια με την απουσία του Ιωαννίδη θα μεταβληθούν αργότερα, αφού τα γυρίσματα είναι κάποιες εβδομάδες μπροστά.

Πολλοί έσπευσαν να συνδέσουν την αδιαθεσία του Ιωαννίδη με τον κορονοϊό γράφοντας πως έχει μπει σε καραντίνα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο ίδιος ο Ιωαννίδης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Φωλιά των Κου Κου, όπου μίλησε για το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε. Τόνισε ότι οι εξετάσεις του για τον κορονοϊό βγήκαν αρνητικές και πως από αύριο επιστρέφει κανονικά στο MasterChef.

"Είμαι αρκετά καλά και έτοιμος. Πήγα για γύρισμα και δεν αισθανόμουν πολύ καλά. Είχα ανεβάσει λίγο πυρετό και η παραγωγή πολύ καλά έκανε και μου είπε να πάω να ξεκουραστώ. Ίσως φοβήθηκαν για κάτι άλλο, οπότε για καθαρά προληπτικούς λόγους έκανα κάποιες περαιτέρω εξετάσεις. Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά. Η παραγωγή φοβήθηκε γιατί είμαστε πολλά άτομα εκεί και ήταν λογικό να μου ζητήσει να κάνω εξετάσεις για κορονοϊό.

Θα λείπω σε δύο επεισόδια. Από αύριο επιστρέφω κανονικά στα γυρίσματα”, ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε κανονικά τον Ιωαννίδη στη θέση του, αφού τα γυρίσματα είναι αρκετά μπροστά.

Δείτε στο βίντεο τα όσα δήλωσε ο ίδιος στη Φωλιά των Κου Κου.

Πηγή:thetoc.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS