Στο παρελθόν η σχέση τους έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εκφράζει την αγάπη του προς τη Χάρπερ με έναν τρόπο που κάποιοι θεωρούν υπερβολικό, έως και «μη αρμόζοντα»: με φιλιά στο στόμα.

Σε σημείο ο ίδιος να έχει χρειαστεί να υπερασπιστεί τη συμπεριφορά του, σε παλαιότερη συνέντευξη, δίνοντας τις παρακάτω εξηγήσεις: «Είναι το πώς είμαστε με τα παιδιά μας και πώς συμπεριφερόμαστε μέσα στην οικογένεια μας. Θέλουμε να δείχνουμε την αγάπη μας σε αυτά και το γεγονός πως ό,τι κι αν συμβεί θα είμαστε δίπλα τους για να τα φροντίσουμε και να τα υποστηρίξουμε. Είμαστε πάρα πολύ τρυφεροί μαζί τους».

Σε ένα νέο βίντεο, ωστόσο, ο «χαζομπαμπάς» εκφράζει την αδυναμία προς την 9χρονη υστερότοκή του με μια τρυφερή χειρονομία που, αν μη τι άλλο, δεν βρίσκουμε τον λόγο να προκαλέσει διχασμό στα social media. Σύμφωνα με την ανάρτηση που ανέβασε η Βικτόρια Μπέκαμ στο λογαριασμό της στο Instagram, ο Ντέιβιντ φτιάχνει το κολατσιό της κόρης του, ένα σάντουιτς με πίκλες και αλλαντικά, κόβοντας το ψωμί σε σχήμα καρδιάς.

Η Βικτόρια σχολιάζει χαριτολογώντας, ενώ τραβάει το βίντεο: «Σήμερα έφτιαξε ο μπαμπάς κολατσιό και είναι ξεχωριστό γιατί έχει σχήμα καρδιάς. Είναι γλυκός ή μήπως έχει υπερβολικό ελεύθερο χρόνο;».

Να θυμίσουμε ότι οι Μπέκαμ έχουν τρία ακόμα, μεγαλύτερα παιδιά, τους Μπρούκλιν (22 ετών), Ρόμεο (18) και Κρουζ (16).

Δείτε φωτογραφίες από το Insta Story:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: EPA/SRDJAN SUKI
 

TAGS