«Είναι γνωστό ότι είμαι 52 χρονών», λέει η Κατερίνα Λέχου με αφοπλιστική ειλικρίνεια στον Γιάννη Πουλόπουλο και εξομολογείται Στη φωλιά των Κου Κου ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από την καθημερινότητά της…

Η δημοφιλής ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά» στο Θέατρο Άλσος, μεταξύ άλλων αποκάλυψε και πόσο κοστίζει το ακριβότερο κομμάτι της γκαρνταρόμπας της, ενώ εξομολογήθηκε ότι έχει αγοράσει, στις καλές εποχές, παπούτσια που κόστιζαν πολύ παραπάνω από 500 ευρώ. 

Η δημοφιλής ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά» στο Θέατρο Άλσος, μεταξύ άλλων αποκάλυψε και πόσο κοστίζει το ακριβότερο κομμάτι της γκαρνταρόμπας της

«Τώρα δεν αγοράζω τίποτα. Περιμένω τις εκπτώσεις και κάνω έρευνα μέσω διαδικτύου ή δεν παίρνω τίποτα, γιατί έχω πάρα πολλά πράγματα και γενικά είδα ότι αυτό δεν μου προσδίδει κάτι», τόνισε η ηθοποιός και όταν ρωτήθηκε από τον Γιάννη Πουλόπουλο ποιο είναι το ακριβότερο κομμάτι του ντεφιλέ της απάντησε:  «Ένα δερμάτινο φόρεμα που έκανε 10.000 δολάρια. Βλακείες είναι όλα αυτά».

Μίλησε επίσης για την εμμονή της με την καθαριότητα και την τάξη:

«Τα θέατρα που δουλεύουμε δεν είναι καθαρά και παλεύω με αυτό το θέμα. Είχα φτάσει να πλένω τα χέρια μου περί 60 φορές την ημέρα καλά, όπως τα πλένουν χειρουργικά. Τα ρούχα στην ντουλάπα φροντίζω να τα βάζω με αποχρώσεις ή με θέμα για να ξέρω πού να στοχεύσω» πρόσθεσε. 

Δείτε το βίντεο με όλη τη συνέντευξη:

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS