ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Είναι ενοχλητικό να ασχολείστε με τα κιλά μας»: Η Σοφία Βόσσου αδυνάτισε και δεν θέλει σχόλια

Στόχος της ήταν η απώλεια βάρους και, από τη στιγμή που τον κατέκτησε, της αρέσει ο εαυτός της. Η ανάρτησή της ερμηνεύτριας θα βρει πολλές γυναίκες σύμφωνες.

«Είναι ενοχλητικό να ασχολείστε με τα κιλά μας»: Η Σοφία Βόσσου αδυνάτισε και δεν θέλει σχόλια

Πόσες φορές δεν έχουμε βρεθεί σε δύσκολη θέση επειδή έχουμε κληθεί να απολογηθούμε για ένα πολύ προσωπικό θέμα, που μπορεί να αφορά από την επιλογή συντρόφου μέχρι το χρώμα των μαλλιών μας; Με το ζήτημα της απώλειας κιλών ως προσωπική επιλογή καταπιάνεται η Σοφία Βόσσου σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Facebook και μάλλον θα βρει σύμφωνες πολλές γυναίκες που έχουν πέσει θύματα αδιακρισίας, ιδιαίτερα μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media.

Η ερμηνεύτρια, λοιπόν, έχασε κιλά κι αυτό δεν ικανοποίησε κάποιες επαφές της στο Facebook, που της το επισήμαναν με αρνητικό τρόπο. Στη διαδικτυακή απάντηση που έδωσε δεν μάσησε τα λόγια της:

«Λοιπόν επειδή είμαι άνθρωπος αληθινός πάνω από όλα θα παρακαλέσω όλες τις στρουμπουλές αξιαγάπητες φίλες μου εδώ στο Facebook να σταματήσουν να ασχολούνται με τα κιλά μου και να μου στέλνουν σχόλια “μην αδυνατίσεις άλλο, είσαι άρρωστη" κ.λπ. Είμαι μια χαρά, ο στόχος μου πάντα ήταν αυτός, να φτάσω στα κιλά που είμαι τώρα γιατί δεν με ήθελα στρουμπουλή. Μου αρκεί που είμαι καλά με μένα και μου αρέσω.

»Είναι πολύ ενοχλητικό να ασχολείστε με τα κιλά του κάθε ανθρώπου και με το πώς θέλει να είναι για αυτό, αδύνατες και στρουμπουλές μου φίλες, όποια μου ξαναγράψει τέτοιο σχόλιο θα μπλοκαριστεί αμέσως. Με αγάπη και αλήθεια πάντα, αλλά ό,τι με ενοχλεί το κόβω μαχαίρι πλέον».

Δείτε την ανάρτηση της Σοφίας Βόσσου:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.