Πόσες φορές δεν έχουμε βρεθεί σε δύσκολη θέση επειδή έχουμε κληθεί να απολογηθούμε για ένα πολύ προσωπικό θέμα, που μπορεί να αφορά από την επιλογή συντρόφου μέχρι το χρώμα των μαλλιών μας; Με το ζήτημα της απώλειας κιλών ως προσωπική επιλογή καταπιάνεται η Σοφία Βόσσου σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Facebook και μάλλον θα βρει σύμφωνες πολλές γυναίκες που έχουν πέσει θύματα αδιακρισίας, ιδιαίτερα μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media.

Η ερμηνεύτρια, λοιπόν, έχασε κιλά κι αυτό δεν ικανοποίησε κάποιες επαφές της στο Facebook, που της το επισήμαναν με αρνητικό τρόπο. Στη διαδικτυακή απάντηση που έδωσε δεν μάσησε τα λόγια της:

«Λοιπόν επειδή είμαι άνθρωπος αληθινός πάνω από όλα θα παρακαλέσω όλες τις στρουμπουλές αξιαγάπητες φίλες μου εδώ στο Facebook να σταματήσουν να ασχολούνται με τα κιλά μου και να μου στέλνουν σχόλια “μην αδυνατίσεις άλλο, είσαι άρρωστη" κ.λπ. Είμαι μια χαρά, ο στόχος μου πάντα ήταν αυτός, να φτάσω στα κιλά που είμαι τώρα γιατί δεν με ήθελα στρουμπουλή. Μου αρκεί που είμαι καλά με μένα και μου αρέσω.

»Είναι πολύ ενοχλητικό να ασχολείστε με τα κιλά του κάθε ανθρώπου και με το πώς θέλει να είναι για αυτό, αδύνατες και στρουμπουλές μου φίλες, όποια μου ξαναγράψει τέτοιο σχόλιο θα μπλοκαριστεί αμέσως. Με αγάπη και αλήθεια πάντα, αλλά ό,τι με ενοχλεί το κόβω μαχαίρι πλέον».

Δείτε την ανάρτηση της Σοφίας Βόσσου:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS