Η δημοφιλής παρουσιάστρια Έλεν ντε Τζένερις βρίσκεται και εκείνη σε κατ’ οίκον περιορισμό το τελευταίο διάστημα στο σπίτι της στο Λος Άντζελες.

Με αφορμή την γιορτή της αποφοίτησης που γιορτάζουν κάθε χρόνο στην Αμερική καθώς θεωρούν τον χορό της αποφοίτησης πολύ σημαντικό γεγονός, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον δικό της. Η διάσημη παρουσιάστρια θυμήθηκε τα εφηβικά της χρόνια και αποκάλυψε μέσω του Instagram μία φωτογραφία από την ημέρα του χορού της αποφοίτησης. Η έφηβη Ελεν ποζάρει στον φωτογραφικό φακό δίπλα στο συνοδό της φορώντας ένα μακρύ 70s φόρεμα με λευκό γιακά και λευκή ζώνη στη μέση.

Ο χορός αποφοίτησης στο εξωτερικό αποτελεί ένα μεγάλο event για όλους τους μαθητές. Είναι ένα γεγονός που σηματοδοτεί το τέλος της σχολικής ζωής κάθε εφήβου και αποτελεί σημαντική παράδοση στην Αμερική. Και επειδή οι έφηβοι δεν θα έχουν την ευκαιρία φέτος να γιορτάσουν την prom night λόγω της απαγόρευσης, τους ζήτησε να ντυθούν και να ανεβάσουν φωτογραφίες με αυτά που θα φορούσαν.

Η Έλεν ντε Τζένερις έγραψε στη λεζάντα: «Αν ο χορός της αποφοίτησής σας ήταν να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο, θέλω να δω τα πανέμορφα ρούχα σας. Αυτό ήταν το δικό μου, οπότε έχω χαμηλώσει πολύ τις προσδοκίες. Δημοσιεύστε τη δική σας με το hashtag #ellenprom. Σας υπόσχομαι να τα φορέσετε σύντομα. #NationalPromDay».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS