Ήδη από εχθές οι φήμες που θέλουν τη Τζένιφερ Λόπεζ και τον Άλεξ Ροντρίγκεζ να βάζουν οριστικό τέλος στη σχέση τους, διαλύοντας τον αρραβώνα τους, κάνουν τον γύρο του κόσμου. 

Το ζευγάρι που φημολογείται ότι αντιμετωπίζει σοβαρή κρίση εξαιτίας της υπάρξης ενός τρίτου προσώπου ανάμεσα τους, θέλησε με μία επίσημη ανακοίνωση να ξεκαθαρίσει το τοπίο, δηλώνοντας ότι παρά τα δημοσιεύματα εκείνοι είναι ακόμα μαζί.

«Είμαστε ακόμα μαζί», δήλωσαν από κοινού στο αμερικανικό περιοδικό People. «Όλα τα δημοσιεύματα είναι ανακριβή. Δουλεύουμε πάνω σε ορισμένα πράγματα στη σχέση μας», κατέληξαν. 

Παράλληλα φιλικό πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαίωσε ότι η Λόπεζ και ο Ροντρίγκεζ πράγματι συζήτησαν το ενδεχόμενο του χωρισμού, αλλά παραμένουν μαζί προσπαθώντας να επιλύσουν τα προβλήματα τους. «Η αλήθεια είναι ότι περνούν από μία δύσκολη φάση αλλά δεν χώρισαν».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η ίδια πηγή διέψευσε και τις «κακές γλώσσες» που ήθελαν τρίτο πρόσωπο να έχει εισχωρήσει στη σχέση τους και συγκεκριμένα τη Madison LeCroy, μία από τις πρωταγωνίστριες του ριάλιτι του 2014, Southern Charm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS