Μπορεί ως πρώην Bruce Jenner να έχει κάνει ήδη τρεις γάμους, άλλα ως Κειτλίν Τζένερ έχει ξαναβρεί τον έρωτα στο πρόσωπο της τρανσέξουαλ φοιτήτριας Sophia Hutchins. Και παρόλο που τους χωρίζουν κάποιες δεκαετίες, φαίνεται να έχουν ανακαλύψει το μυστικό της ευτυχίας και να αδιαφορούν πλήρως για τη γνώμη των άλλων.

Όπως έχει γίνει άλλωστε γνωστό, οι Kardashians δεν εγκρίνουν τη νεαρή σύντροφό της, που επίσης έχει υποστεί αλλεπάλληλες αισθητικές επεμβάσεις, προκειμένου να μοιάσει στην Ιβάνκα Τραμπ.

Μέχρι τώρα, καμία από τις δύο πλευρές δεν είχε μιλήσει για τη σχέση τους. Πρόσφατα όμως, η 22χρονη σύντροφος της Κειτλίν σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της και λέει, όσα θα θέλαμε να μάθουμε σε μία αποκαλυπτική τηλεοπτική συνέντευξη.

Η Sophia Hutchins αναφέρει συγκεκριμένα: “Δε θεωρώ τη σχέση μας ένα ρομάντσο, ούτε ντρέπομαι γι' αυτήν. Εξάλλου, είμαστε σύντροφοι στη ζωή και τα επαγγελματικά. Έχουμε τόσα κοινά οι δυο μας. Βλέπουμε τον κόσμο από την ίδια οπτική γωνία. Ζούμε μαζί, δουλεύουμε μαζί και έχουμε και ένα σκύλο να φροντίσουμε.”

Και κλείνει λέγοντας: «Θεωρώ πως είμαστε αδερφές ψυχές και παραδέχομαι πως δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς την Κειτλίν.»

Δείτε το αναλυτικό βίντεο:

 

TAGS