Είναι η βασίλισσα της ποπ, ο άνθρωπος που έφερε μουσική, και όχι μόνο, επανάσταση στη δεκαετία του ’80 και άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο η γυναίκα διαχειρίζεται τη δημόσια εικόνα της. Δεν δίσταζε να είναι σέξι, να ντυθεί και να φερθεί όπως εκείνη ήθελε, ακόμα και αν αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρνητικά έως και αισχρά σχόλια. Η Μαντόνα άλλωστε – ναι σε αυτήν αναφερόμαστε -, είναι ειδικός στο να διαχειρίζεται ύβρεις και προσβολές.

Η Μαντόνα άλλωστε – ναι σε αυτήν αναφερόμαστε -, είναι ειδικός στο να διαχειρίζεται ύβρεις και προσβολές.

Και ενώ η βασίλισσα οδεύει αισίως στα 64 – τα κλείνει τον ερχόμενο Αύγουστο – φαίνεται να μην είναι έτοιμη ή διατεθειμένη καλύτερα, να εγκαταλείψει σχεδόν καμία από τις πρακτικές που την έκαναν διάσημη. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στο πόδι, και την ταλαιπωρία που υπέστη, είναι πιο δυνατή και ορεξάτη από ποτέ. Και μάλλον έτοιμη να προκαλέσει όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Δεν είναι άλλωστε μυστικό, ότι τον τελευταίο καιρό οι σέξι πόζες της στο Instagram αλλά και το άκρως νεανικό παρουσιαστικό της, έχουν γίνει αντικείμενο σχολίων, και όχι πάντα θετικών. Αρκετοί την κατηγορούν για υπερβολική χρήση φίλτρων αλλά και εμμονή με τις αισθητικές παρεμβάσεις, ενώ άλλοι δυσκολεύονται να κατανοήσουν τη λατρεία που δείχνει στις προκλητικές φωτογραφίες.

Και κάπως έτσι, η «βασίλισσα» είπε να προκαλέσει λίγο περισσότερο, ανεβάζοντας μία σειρά από ολοκαίνουριες φωτογραφίες, τις οποίες οι θαυμαστές της θα προτιμούσαν να μην είχαν δει! Ο λόγος; Η Μαντόνα όχι μόνο μας δείχνει το γυμνό της στήθος, αλλά και τα οπίσθιά της, τα οποία καλύπτει μόνο ένα διχτυωτό καλσόν!

Η Μαντόνα όχι μόνο μας δείχνει το γυμνό της στήθος, αλλά και τα οπίσθιά της, τα οποία καλύπτει μόνο ένα διχτυωτό καλσόν!

Αρκετά ήταν τα κολακευτικά σχόλια, αλλά εκείνα που επικράτησαν ήταν τα πιο σκληρά, έως προσβλητικά θα λέγαμε, μερικών έξαλλων θαυμαστών της, οι οποίοι δεν μπορούσαν να κατανοήσουν τι την έχει πιάσει τον τελευταίο καιρό. «Μαντόνα. Σου μιλάω από τον περασμένο αιώνα. Σταμάτα αμέσως. Αποσύρσου και συνέχισε να είσαι η βασίλισσα που ήσουν πάντα. Είμαι στην ηλικία σου και αυτό που κάνεις είναι γελοίο. Το πρόσωπό σου, προφανώς δεν σου ανήκει, αν και είναι όντως όμορφο. Έχεις παιδιά, τι ακριβώς κάνεις; Έχεις κάνει τα πάντα και πλέον δεν υπάρχει λόγος να μας δείχνεις τα οπίσθιά σου για να μας αρέσεις», έγραψε μία απογοητευμένη θαυμάστρια για να συμπληρώσει ένας άλλος: «Έχει αρχίσει να γίνεται ντροπιαστικό όλο αυτό πια» ενώ ένας τρίτος έγραψε: «Tι ψάχνει κάτω από το κρεβάτι; Μάλλον την αξιοπρέπειά της».

Κεντρική φωτογραφία: Splash News /Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram