Είναι μία από τις πιο διάσημες γυναίκες του κόσμου, παντρεύτηκε έναν από τους πιο διάσημους άντρες του κόσμου και ενεπλάκησαν σε ένα από τα πιο πολύκροτα και διάσημα διαζύγια όλων των εποχών. Αναφερόμαστε στην Αντζελίνα Τζολί, η οποία καλεσμένη στο E! News με αφορμή τη νέα της ταινία «Those Who Wish Me Dead», μίλησε, εκτός των άλλων και για την ερωτική της ζωή!

«Είμαι πολύ καιρό μόνη μου, οπότε η λίστα με τα “’όχι” είναι πολύ μεγάλη στην περίπτωσή μου», είπε η Άντζι σε ερώτηση αν σκοπεύει να ερωτευθεί ξανά. Η διάσημη ηθοποιός κατέστησε σαφές ότι αν το κάνει θα το κάνει συνειδητά και με μεγάλη προσοχή ιδίως εφόσον στη ζωή της υπάρχουν έξι παιδιά.

Η διάσημη ηθοποιός κατέστησε σαφές ότι αν το κάνει θα το κάνει συνειδητά και με μεγάλη προσοχή ιδίως εφόσον στη ζωή της υπάρχουν έξι παιδιά.

«Έχω έξι πολύ ικανά παιδιά. Προφανώς και αμέσως μόλις ξυπνήσω ξεκινάει το άγχος μου να είναι εντάξει και σωματικά και ψυχικά αλλά νομίζω πλέον έχουν και αυτά στο μυαλό τους να είμαι κι εγώ καλά. Και με φροντίζουν καλά. Είμαστε πολύ καλή ομάδα».

Να θυμίσουμε ότι την Αντζελίνα θα τη δούμε στο «Eternals» της Μάρβελ το οποίο βγαίνει στους κινηματογράφους στις 5 Νοεμβρίου του 2021.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: EPA/ETTORE FERRARI

TAGS