Η Τζέιμι Λι Κέρτις είναι μια υπερήφανη μητέρα και δεν χάνει ευκαιρία να το τονίζει όπου βρεθεί. Η διάσημη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της στο AARP Magazine, μιλώντας για την οικογένειά της, αναφέρθηκε στην απόφαση του γιου της να δηλώνει απο εδώ και στο εξής τρανσέξουαλ γυναίκα. Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια των Prom Night και Halloween, δήλωσε πως η επιθυμία αυτή του παιδιού της, ενώ στην αρχή την ανησύχησε, την αποδέχτηκε ωστόσο με υπερηφάνεια χωρίς δεύτερη σκέψη. “Εγώ και ο σύζυγός μου είδαμε με ανησυχία μεν, αλλά και υπερηφάνεια, τον γιο μας να γίνεται η κόρη μας, Ruby"

Εγώ και ο σύζυγός μου είδαμε με ανησυχία μεν, αλλά και υπερηφάνεια, τον γιο μας να γίνεται η κόρη μας, Ruby

Εξηγεί μιλώντας συγκινημένη για τον Thomas που έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και τώρα πλέον ονομάζεται Ruby. Μάλιστα, η χολιγουντιανή ηθοποιός αποκάλυψε πως η Rudy σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της αρραβωνιαστικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η Τζέιμι Λι Κέρτις και ο σεναριογράφος Κρίστοφερ Γκεστ παραμένουν παντρεμένοι για περισσότερο απο 30 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά την 25χρόνη Rudy και την 34χρόνη Annie. Παρόλα αυτά, δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέρτις ανοίγει το κεφάλαιο της προσωπική της ζωή, αφού στο παρελθόν έχει μιλήσει διεξοδικά για τον εθισμό της στα ναρκωτικά αλλά και την τραγική ειρωνεία να μοιράζεται ναρκωτικές ουσίες με τον πατέρα της, λέγοντας χαρακτηριστικά “Ήξερα ότι ο πατέρας μου είχε πρόβλημα, γιατί είχα κι εγώ πρόβλημα και μοιραζόμασταν ναρκωτικά.

Ήξερα ότι ο πατέρας μου είχε πρόβλημα, γιατί είχα κι εγώ πρόβλημα και μοιραζόμασταν ναρκωτικά.

Υπήρχε μια περίοδος που μόνο εγώ μιλούσα μαζί του”. Εδώ και 22 χρόνια, ωστόσο, δηλώνει υπερήφανα πως η απεξάρτηση ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμα της ζωής της "Έχω οικογενειακό ιστορικό όσον αφορά τους εθισμούς και την κατάχρηση ουσιών αλλά κατάφερα να κοιτάξω τον καθρέφτη, να καταλάβω το πρόβλημα και να είμαι καθαρή και νηφάλια για 22 χρόνια”, αναφέρει μεταξύ άλλων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Κεντρική φωτογραφία: EPA/HFPA / HANDOUT EDITORIAL

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS