Δεν είναι η πρώτη φορά που μια συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου γίνεται viral, αλλά τώρα ο πρωταγωνιστής της είναι ένα μικρό αγόρι. Ο Σπύρος Ντούγιας, που γνωρίζουμε οι περισσότεροι σαν «Στέργιο» από τις «Άγριες Μέλισσες», έλιωσε τις καρδιές των τηλεθεατών με τις αφοπλιστικά αυθόρμητες ατάκες αλλά και τις αστείες αντιδράσεις του, χαρακτηριστικές ενός παιδιού.

Όπως είπε αρχικά στον παρουσιαστή, δεν είναι η πρώτη του εμπειρία από την υποκριτική, καθώς στο παρελθόν έχει παίξει στην κωμική σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» αλλά και σε πολλές διαφημίσεις. Παρ’ όλα αυτά όταν πήγε στο στούντιο Κάπα «εγώ ήμουν ντροπαλός, γιατί ήμουν με την Κατερίνα Γερονικολού». 

Ο Αρναούτογλου τον ρώτησε αν του αρέσει η Γερονικολού, αλλά εκείνος απάντησε «όχι. Καταρχήν εγώ δεν έχω κανένα κορίτσι. Μόνο στο σχολείο μου μου αρέσουν κορίτσια. Η Βασιλική και η Σοφία». 

Παρόλο που στην αρχή ήταν «ντροπαλός», τώρα λέει πως «δεν έχω άγχος όταν παίζω στις Άγριες Μέλισσες. Τα θυμάμαι τα λόγια. Είμαι ο μόνος που δεν διαβάζω τα λόγια μου. Όλοι οι άλλοι τα διαβάζουν». Στη συνέχεια ο Αρναούτογλου του ζήτησε να αναπαραστήσει την πιο πρόσφατη ατάκα του και ενώ στην αρχή ξέχασε τα λόγια του, τελικά τα κατάφερε, εισπράττοντας το πιο θερμό χειροκρότημα. «Ακόμα και ηθοποιοί με 50 και 60 χρόνια εμπειρίας ξεχνούν τα λόγια τους», τον διαβεβαίωσε ο παρουσιαστής.

Δείτε τη συνέντευξη του μικρού Σπύρου αλλά και τις αξιαγάπητες και αστείες αντιδράσεις του:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 
 

TAGS