Υπήρξε ένα από τα πιο διάσημα κορίτσια της πασαρέλας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90, τότε που τα μοντέλα ήταν πραγματικές σταρ, και οι αμοιβές τους κυριολεκτικά αστρονομικές.

Η Λίντα Εβανγκελίστα ανήκε στη γνωστή ντριμ τιμ των καλλονών, οι οποίες ήταν περιζήτητες και συναγωνίζονταν σε δημοτικότητα και αναγνωρισιμότητα, ακόμα και τους σταρ του Hollywood. Η ομάδα, εκτός από τη Λίντα, αποτελούνταν από τη Σίντι Κρόφορντ, Κλόντια Σίφερ, Ναόμι Κάμπελ και Κρίστι Τέρλινγκτον.

Η ομάδα, εκτός από τη Λίντα, αποτελούνταν από τη Σίντι Κρόφορντ, Κλόντια Σίφερ, Ναόμι Κάμπελ και Κρίστι Τέρλινγκτον.

Και ενώ τις όλα τα υπόλοιπα σούπερμοντελ, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βρίσκονται στη δημοσιότητα, η Λίντα τα τελευταία χρόνια επέχει από δημόσιες εμφανίσεις, ακόμα και από τα social media. Αυτό φυσικά έκανε τους θαυμαστές της να αναρωτηθούν τι μπορεί να της συμβαίνει, γεγονός που την οδήγησε σε μία άκρως ειλικρινή και ολίγον σοκαριστική δημοσίευση στο Instagram.

«Σήμερα παίρνω την πρωτοβουλία να κάνω τη δημοσίευση αυτή, μιας και αρκετοί με ρωτούν γιατί έχω εξαφανιστεί. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία 5 χρόνια βιώνω μία άσχημη κατάσταση η οποία προήλθε από μία διορθωτική επέμβαση στην οποία προχώρησα. Η κρυολιπόλυση που έκανα, αντί να μειώσει το λίπος στο σώμα μου, το αύξησε με αποτέλεσμα να φαίνομαι εντελώς παραμορφωμένη. Δυστυχώς την κατάσταση δεν βοήθησαν ούτε οι δύο διορθωτικές επεμβάσεις που έκανα».

Όπως στη συνέχεια διευκρίνισε, έχει ήδη μηνύσει την εταιρεία ενώ παράλληλα προσπαθεί να βρει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση η οποία εξαφανίστηκε πριν 5 χρόνια, μαζί με την απόφασή της να κάνει τη θεραπεία αυτή.

 

Η αλήθεια είναι ότι στις τελευταίες της εμφανίσεις φαίνεται όντως διαφορετική, αλλά ποτέ δεν πιστέψαμε ότι θα της είχε συμβεί κάτι τόσο σοβαρό.

Kεντρική φωτογραφία: Αbaca

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS