Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις μετά την εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ότι έπεσε θύμα σωματικής και λεκτικής βίας από τον Γιώργο Κιμούλη. Σειρά είχαν τώρα τρεις ακόμα ηθοποιοί, οι Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά, που υπέγραψαν μια κοινή καταγγελία, στο Instagram, εναντίον του Κώστα Σπυρόπουλου, κατηγορώντας τον για «πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα». 

Συγκεκριμένα, ανέβασαν το παρακάτω κείμενο στο λογαριασμό της Λάμπρη:

«Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν τη σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

»Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν. #metoo. Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη, Λουκία Μιχαλά».

Ανάμεσα στους ανθρώπους που δήλωσαν την υποστήριξή τους στα σχόλια του μηνύματος ήταν και ο Γιώργος Καπουτζίδης, που έγραψε: «Είμαι δίπλα σου! Όπως ήμουν και τότε, 22 χρόνια πριν, που ήρθες στο σπίτι μου κλαίγοντας αμέσως μετά από αυτό που σου συνέβη. Θα είμαι δίπλα σου και τώρα, και για όσο χρειαστεί μέχρι να πάρεις τη δικαίωση που σου αξίζει! Μέχρι να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος! Σ’ αγαπώ, είσαι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γι’ αυτό!».

«Είμαι δίπλα σου! Όπως ήμουν και τότε, 22 χρόνια πριν, που ήρθες στο σπίτι μου κλαίγοντας αμέσως μετά από αυτό που σου συνέβη»

Ενώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος σχολίασε, με τη σειρά του: «Η τόλμη σας είναι ιστορική. Είμαστε στο πλευρό σας και στηρίζουμε την απόφαση σας. Κάνετε ένα μεγάλο βήμα που θα μας πάει όλους μπροστά».

Το ίδιο ακριβώς μήνυμα κοινοποίησε και η Τζένη Μπότση, μέσα από το δικό της λογαριασμό στο Instagram, ταγκάροντας τις άλλες δύο ηθοποιούς.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις και τα σχόλιά τους:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: NDP Photo
 

TAGS