Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The Dot και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά «Ψίθυροι καρδιάς» ενώ αναφέρθηκε και στις «Άγριες Μέλισσες»: «Πέρασα μια φάση που με ενοχλούσε όταν με φώναζαν “Ερατώ” γιατί ήθελα να το βγάλω από πάνω μου. Μετά δεν με ένοιαζε», δήλωσε η ηθοποιός και συνέχισε:

«Δε μπορούσα να διαχειριστώ την επιτυχία της σειράς “Ψίθυροι καρδιάς”, ήμουν μικρή τότε, ήμουν 22 χρονών και ήταν η πρώτη μου δουλειά. Αυτός ήταν ο λόγος που κρατούσα έτσι άμυνα και είναι και λογικό. Δεν την ευχαριστήθηκα την επιτυχία, δεν τη βίωσα. Αυτό από τη μία ήταν κακό, τώρα σκέφτομαι ότι θα ήταν ωραίο να την είχα ευχαριστηθεί γιατί αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν κάθε μέρα. Αλλά από την άλλη δεν γίνεται να τα ευχαριστηθείς. Τον Απόστολο Γκλέτσο έχω καιρό να τον δω, αλλά έχουμε επαφή.Την επόμενη χρονιά δεν είχα δουλέψει, αλλά δούλεψα τη μεθεπόμενη. Τώρα τα νούμερα που κάνουν οι Άγριες Μέλισσες, κάποτε, σε άλλες εποχές, κόβονταν δουλειές».

Πέρασε σε πιο προσωπικά θέματα και δήλωσε ότι στον γάμο της δε φόρεσε νυφικό καθώς δήλωσε και την ηλικία της με τόλμη και γοητεία, δείχνοντας τον τρόπο που πρέπει να στέκονται οι διάσημοι απέναντι στον χρόνο. 

Δείτε τη συνέντευξή της στο The Dot: 

 

Πηγή: DownTown Magazine

Φωτό: YouTube

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS