Η Ρένια Λουιζίδου έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν για τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο και αυτός είναι και ο λόγος που δεν διατηρεί προσωπικά σόσιλα μίντια. «Δε μου προσφέρει τίποτα από αυτά που με ενδιαφέρουν να δω» έχεο πει χαρακτηριστικά. «Θα τσακωθώ αν αρχίσω να γράφω»

«Δεν υπάρχει αυτή η εγγύτητα, δεν θα σου έλεγε το ίδιο πράγμα στα μούτρα. Φοβάμαι ότι θα με επηρεάσει» ανέφερε ξανά η Ρένια Λουιζίδου, σε πρόσφατη συνέντευξή της. 

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένη η Ρένια Λουϊζίδου η οποία μίλησε στην Φαίη Σκορδά για το πόσο την γοητεύει ο χώρος του διαδικτύου αλλά και πόσο την φοβίζει το τι ψάχνουν οι χρήστες του για την ίδια.

«Με φοβίζει λιγάκι. Φοβάμαι γιατί πολλές φορές στο διαδίκτυο υπάρχει μια σκληρότητα κι οξύτητα στον τρόπο εκφοράς. Με φρικάρει αυτό, για αυτό δεν έχω social media. Υπάρχουν κάποιοι λογαριασμοί και fan club. Δεν είμαι σίγουρη ότι κάνω καλά γιατί μπαίνω αρκετά. Παρακολουθώ αρκετά gossip, ειδήσεις αλλά νομίζω το πρωί όταν ξυπνήσω και μπω και δω 2-3 βρισίδια, λες γιατί να το έχω αυτό στα καλά καθούμενα επειδή κάποιος ξύπνησε στραβωμένος το πρωί; Δεν υπάρχει αυτή η εγγύτητα, δεν θα σου έλεγε το ίδιο πράγμα στα μούτρα. Φοβάμαι ότι θα με επηρεάσει» είπε. 

Επίσης, με απόλυτη ειλικρίνια είπε πόσο ύψος έχει και πόσα κιλά είναι. Λες και έχει καμία σημασία αυτό, αλλά τέλος πάντων, αφού το ψάχνουν οι φαν της αυτή το απάντησε. Μπράβο της. 

 

Δείτε τι είπε: 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS