Νομίζαμε ότι ξέραμε σχεδόν τα πάντα για τη Μελάνια Τραμπ, από τις πλαστικές επεμβάσεις ως την κρυφή επιθυμία της να αποφύγει το ρόλο της Πρώτης Κυρίας, αλλά υπάρχει ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής της, το οποίο έχει μείνει μέχρι στιγμής ανεξερεύνητο: οι γονείς της.

Λίγα πράγματα είναι γνωστά για τον Viktor και την Amalija Knavs, οι οποίοι ζουν στις ΗΠΑ (κανείς δεν ξέρει την ακριβή τοποθεσία) και έχουν ενεργό ρόλο  στη ζωή της οικογένειας.

Οι γονείς της Μελάνια ήρθαν για πρώτη φορά στην Αμερική το 2004 και επισκέφθηκαν τη Νέα Υόρκη, όπου η κόρη τους γνώρισε τον Ντόναλντ Τραμπ. Είναι πιθανό εκείνος να ζήτησε την άδειά τους για να παντρευτεί τη Μελάνια και τελικά της έκανε πρόταση γάμου λίγο αργότερα, στο Μet Gala του 2004. Έκτοτε, του απαγορεύτηκε η είσοδος στο συγκεκριμένο θεσμό.

Η εντυπωσιακή λεπτομέρεια που ελάχιστοι γνωρίζουν, είναι ότι οι γονείς της Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ έχουν στην πραγματικότητα σχεδόν την ίδια ηλικία- συγκεκριμένα ο Τραμπ γεννήθηκε το 1946, η μητέρα της το 1945 και ο πατέρας της το 1944. Επιπλέον, είναι αναπόφευκτο να παρατηρήσει κανείς, εκτός από την ηλιακή, τη φυσιογνωμική ομοιότητα του Τραμπ με τον πατέρα της Μελάνια- μια διαπίστωση που αφήνει ένα στιγμιαίο μούδιασμα.

Μπορεί να μη φωτογραφίζονται μαζί με το προεδρικό ζεύγος κατά την άφιξή του σε διάφορες χώρες, αλλά οι Knavs ταξιδεύουν συχνά μαζί με την κόρη τους, ενώ έχουν πολύ στενή σχέση με τον εγγονό τους, Μπάρον Τραμπ, στον οποίο μιλούν στα σλοβενικά. Επίσης, φημολογείται ότι μπορεί να μένουν μυστικά στο Λευκό Οίκο, ενώ είναι γνωστό ότι δεν έχουν λάβει την αμερικανική υπηκοότητα και ζουν στις ΗΠΑ με πράσινη κάρτα.

Δες το βίντεο.

 

TAGS