Ο κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με το στυλ του και την ευγένειά του. Αν και δεν μιλάει για την προσωπική του ζωή, είναι γνωστό ότι έχει μία αδελφή με την οποία είναι πολύ δεμένος.

Πρόσφατα, πήγε μαζί της για φαγητό, στο εστιατόριο του πρώην παίκτη του MasterChef, Σελίμ Σελτζούκ.

Ο Πάνος Ιωαννίδης ανέβασε για πρώτη φορά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία μαζί με την αδελφή του, Ελιάννα. Ο σεφ έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Οικογενειακά με την αδελφούλα μου, νόστιμο φαγητό στον αγαπημένο μου Σελίμ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Λίγες ημέρες πιο πριν, η αδελφή του Πάνου Ιωαννίδη, είχε ανεβάσει κι εκείνη μία φωτογραφία από την ίδια μέρα, στην οποία ποζάρει μαζί του, αλλά και με τους άλλους δύο κριτές του MasterChef, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σε άλλα νέα, ο Σταμάτης Κωβαίος, ο παίκτης του MasterChef που αποχώρησε από το reality μαγειρικής οικειοθελώς, μίλησε στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη για τα πολλά αρνητικά μηνύματα που είχε δεχτεί το πρώτο διάστημα όταν έφυγε από το παιχνίδι. Ο ίδιος, όμως, έκανε και κάποιες πικάντικες αποκαλύψεις για έναν κριτή του MasterChef. Ο Πάνος Ιωαννίδης φαίνεται πως έχει κάποιες «αδυναμίες». 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Σταμάτης Κωβαίος: «Με τον κύριο Ιωαννίδη δεν ταίριαξα και πάρα πολύ, δεν είχαμε άμεση σχέση. Με τον κ. Κουτσόπουλο και τον κ. Κοντιζά ταίριαξα πιο πολύ. Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι λίγο πιο προς τις γυναίκες… είναι πώς να το πω… αγαπάει τις γυναίκες πιο πολύ. Του αρέσουν πιο πολύ οι γυναίκες. Ο Σωτήρης Κοντιζας και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν λίγο παραπάνω ανοιχτοί με εμάς».

Οι αποκαλύψεις για τον κριτή του MasterChef δεν σταμάτησαν εκεί, ο Σταμάτης Κωβαίος συνέχισε λέγοντας: «Ο Πάνος Ιωαννίδης μας καθυστερούσε λίγο με τα γυρίσματα, ήταν λίγο ξεχασιάρης με τα λόγια του και με αυτά που έπρεπε να πει. Κρατούσε 2-3 ώρες ακόμα το γύρισμα με τον κ. Ιωαννίδη, αλλά εντάξει τον αγαπάμε. Τα ξεχνούσε, τα έλεγε 5-6-7-10-20 φορές».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: zappit.gr

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS