Μπορεί ο Λίαμ, ο γιος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της συντρόφου του, Μαράια, να είναι μόλις 15 μηνών, όμως το ζευγάρι περιμένει ήδη το δεύτερο παιδί του, όπως ανακοίνωσε εκείνη σε νέα, συγκινητική ανάρτησή της για τη μητρότητα, στο Instagram.

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η Μαράια ανέβασε δύο φωτογραφίες με τον γιό της και μια λεζάντα όπου περιγράφει την καινούρια της ζωή:

«”Ο γιος μου είναι ο σκοπός μου”: Το ξέρω ότι είναι κλισέ, αλλά ισχύει! Η μητρότητα με βοήθησε να κατανοήσω για τι είμαι ικανή, σωματικά, πνευματικά και συναισθηματικά. Τους τελευταίους 15 μήνες, ο γιος μου μού έμαθε για την υπομονή, το πάθος και την υπομονή περισσότερα από όσα είχα μάθει ποτέ. Αλλά κυρίως μού άνοιξε τα μάτια για τις αληθινές δυνατότητές μου. Κατάφερα να τα βγάλω πέρα με άγρυπνες νύχτες, με την οδοντοφυΐα και με τα πρώτα νηπιακά ξεσπάσματα θυμού και πλέον αισθάνομαι ανίκητη. Α, και ξέχασα να αναφέρω ότι το μωρό νούμερο δύο είναι καθ’ οδόν και έρχονται περισσότερα μαθήματα ζωής! Τα παιδιά μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία μου και το μεγαλύτερο μάθημά μου!

«Ο γιος μου μού έμαθε για την υπομονή, το πάθος και την υπομονή περισσότερα από όσα είχα μάθει ποτέ. Αλλά κυρίως μού άνοιξε τα μάτια για τις αληθινές δυνατότητές μου».

»Και κάτι ακόμα… Ο λόγος που αποφάσισα να το ανακοινώσω στη Γιορτή της Μητέρας είναι πολύ σημαντικός και ξεχωριστός για μένα. Πέρυσι, τέτοια εποχή αγωνιζόμουν, ένιωθα ανεπαρκής και ανάξια για νέα μητέρα. Ήταν μια από τις δυσκολότερες περιόδους που είχα ζήσει ποτέ, αλλά κάθε πρωί όταν ξυπνούσα από τα γελάκια του Λίαμ έπαιρνα δύναμη. Το δούλεψα και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα γινόμουν καλύτερη και για μένα και για την οικογένειά μου! Έναν χρόνο μετά από μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής μου, γιορτάζω την εξέλιξη! Εκπληρώνω τα όνειρά μου και μεγαλώνω μωρά. Λίαμ και Μωρό Νο2, σας ευχαριστώ που μου δίνετε έναν σκοπό!».

Δείτε την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


φωτό: NDP

TAGS