Και ενώ η γη γυρίζει ασταμάτητα γύρω από το σύμπαν της Αντέλ, του νέου της δίσκου «30» αλλά και των προσωπικών της εξομολογήσεων που συνοδεύονται συνήθως από δάκρυα, τα Μέσα όλου του κόσμου κυριολεκτικά «σκοτώνουν» προκειμένου να μπορέσουν να έχουν μία δήλωση της διάσημης τραγουδίστριας.

Το Αυστραλιανό Channel 7 ήταν ένα από τα λίγα Μέσα που το κατάφερε, πληρώνοντας φυσικά αδρά, προκειμένου δημοσιογράφος του να βρεθεί στην περιβόητη συναυλία της Αντέλ «One Night Only» αλλά και συνέντευξη μαζί της. Ο κλήρος έπεσε στον έμπειρο, Ματ Ντόραν ο οποίος ταξίδεψε μέχρι την Αμερική για τη συνέντευξη, πιθανότατα της ζωής του.

Κι όμως, ο Ματ δεν πίστεψε ποτέ ότι η συγκεκριμένη θα ήταν η μεγάλη του ευκαιρία, με αποτέλεσμα να πάρει τη συνέντευξη αυτή λίγο πιο… αδιάφορα από όσο κανείς θα περίμενε. Σε ερώτηση της Αντέλ, αν του άρεσαν τα νέα της τραγούδια, εκείνος απάντησε: «Δεν τα έχω ακούσει καν», με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να εκνευριστεί και να φύγει!

Σε ερώτηση της Αντέλ, αν του άρεσαν τα νέα της τραγούδια, εκείνος απάντησε: «Δεν τα έχω ακούσει καν», με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να εκνευριστεί και να φύγει!

Όπως ήταν φυσικό, η κατακραυγή στην πατρίδα του ήταν τεράστια, μιας και το κανάλι του είχε δαπανήσει πολλά εκατομμύρια στο εν λόγω εγχείρημα. Οι αντίπαλοί του φυσικά εκμεταλλεύτηκαν τη γκάφα του για να το βγάλουν δημόσια «άχρηστο» και «ανίκανο».

Εκείνος από την πλευρά του υποστηρίζει ότι η διάσημη τραγουδίστρια δεν έφυγε ποτέ από τη συνέντευξη και μάλιστα τον κράτησε και περισσότερο από όλους.

Αμετανόητος!

Κεντρική φωτογραφία: @Adele

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS