«Ήταν σαν να βλέπω τη Δυναστεία, αλλά με μεγαλύτερο μπάτζετ» ήταν μία από τις αρκετές, πικρόχολες, παρατηρήσεις του Τομ Φορντ, αμέσως μετά την προβολή της ταινίας House of Gucci. Το πολυαναμενόμενο φιλμ, το οποίο επικεντρώνεται στην εκτέλεση του Μαουρίτσιο Γκούτσι από την πρώην σύζυγό του Πατρίτσια, φαίνεται ότι δεν ενθουσίασε τον διάσημο fashion designer και σκηνοθέτη.

«Όταν βγήκα από την αίθουσα ήταν σαν να είχα μόλις βγει από τυφώνα» συνεχίζει την αυστηρή κριτική του, ενώ τη δικαιολογεί από το γεγονός ότι γνώριζε προσωπικά τον Μαουρίτσιο Γκούτσι με τον οποίο μάλιστα είχε συνεργαστεί πριν 26 ολόκληρα χρόνια. Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί ότι ο Φορντ υπήρξε καλλιτεχνικός διευθυντής του Οίκου Γκούτσι, ενώ ο χαρακτήρας του εμφανίζεται και στην ταινία.

Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί ότι ο Φορντ υπήρξε καλλιτεχνικός διευθυντής του Οίκου Γκούτσι, ενώ ο χαρακτήρας του εμφανίζεται και στην ταινία.

Για το πρωταγωνιστικό δίδυμο είχε μόνο καλά λόγια να πει καθώς θεώρησε τις ερμηνείες του δυνατές κάτι που θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ταινία. Δεν είχε όμως την ίδια άποψη και για τους Αλ Πατσίνο και Τζάρετ Λίτο: «Όταν έβλεπα σκηνές με τον Αλ Πατσίνο και τον Τζάρεντ Λίτο, πίστευα ότι βλέπω επεισόδιο του Saturday Night Live» λέει καυστικά.

Πάντως για τον Ριβ Κάρβι, που τον ενσαρκώνει δεν έκανε κανένα απολύτως σχόλιο.

Κεντρική φωτογραφία: @tomford

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS