ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Εάν πιστεύεις ότι στο γραφείο σου βασιλεύει το χάος που να δεις της Κιάρα Φεράνι

Για ποιο λόγο η Ιταλίδα influencer, Κιάρα Φεράνι, βρίσκεται σε δημιουργικό πυρετό;

Εάν πιστεύεις ότι στο γραφείο σου βασιλεύει το χάος που να δεις της Κιάρα Φεράνι

Η Chiara Ferragni θα είναι η νέα σχεδιάστρια κοστουμιών του επόμενου show Intimissimi on Ice 2017, “A Legend of Beauty”. Για αυτό και βρίσκεται σε δημιουργικό πυρετό.

Από το μεγάλο στάδιο των social media στο διάσημο, ιστορικό ανοιχτό θέατρο Arena Di Verona: η Chiara Ferragni θα υπογράφει τα σχέδια των κοστουμιών για το A Legend of Beauty, το νέο show του Intimissimi on Ice για το 2017.

Η διεθνώς γνωστή ιταλίδα Influencer και επιχειρηματίας θα δημιουργήσει κι επιμεληθεί με το προσωπικό της στυλ και όραμα όλα τα ενδύματα που θα φορεθούν στη σκηνή για την πιο πολυσυζητημένη ice skating παράσταση.

Στην Αρένα της Βερόνα θα συναντηθούν λαμπερά αστέρια της μουσικής σκηνής και του ice skating σε μια παράσταση που θα γιορτάσει τη θηλυκότητα και θα υπογραμμίσει τη δύναμη του ιταλικού πνεύματος – από το brand που πίστεψε στη δυναμική της συγκεκριμένης εκδήλωσης από το 2014 (φέτος συμπληρώνει 4 χρόνια) μέχρι τα πολυάριθμα ονόματα που εμπλέκονται στην παραγωγή και υλοποίησή του. Ένα ιταλικό σήμα κατατεθέν ταλέντου και η Chiara Ferragni που η Intimissimi καλοσωρίζει στην «ομάδα» του Intimissimi On Ice - “A Legend of Beauty” .

Γεννημένη στην Κρεμόνα το 1987, η ιδρύτρια της digital πλατφόρμας The Blonde Salad, και creative director του brand που φέρει το όνομά της με περίπου 10 εκατ. Followers στο Instagram, η Chiara Ferragni είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη σκηνή του διεθνούς social network.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να έχω τη δυνατότητα να συνεργαστώ σε αυτό το event το οποίο είχα την υπέροχη ευκαιρία να έχω παρακολουθήσει από την πρώτη παράσταση. Η συνεργασία μου με την Intimissimi ξεκίνησε αυθόρμητα και είναι η πρώτη φορά για μένα ως σχεδιάστρια κοστουμιών, μια εμπειρία που δεν είχα ποτέ πριν» λέει η ίδια.

Εάν πιστεύεις ότι στο γραφείο σου βασιλεύει το χάος που να δεις της Κιάρα Φεράνι
«Η συνεργασία μου με την Intimissimi ξεκίνησε αυθόρμητα και είναι η πρώτη φορά για μένα ως σχεδιάστρια κοστουμιών, μια εμπειρία που δεν είχα ποτέ πριν»

Read Next

16 Απρ 2024

Ξένια Καλογεροπούλου: Η αγκαλιά της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη

Η ηθοποιός έφτασε στο Α’ Νεκροταφείο, συνοδευόμενη από τον Σταμάτη Φασουλή.

Περισσότερα από

News

16 Απρ 2024

Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: "Γίνεται πόλεμος κατά των γυναικών και οι γυναίκες εξακολουθούν να δίνουν τις πιο βασικές μάχες για τις ελευθερίες τους"

"Ζούμε μια εποχή που έχουμε περισσότερες βίαιες συγκρούσεις από οποιαδήποτε άλλη στιγμή μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. "Και βλέπουμε γυναίκες και παιδιά ολοένα και περισσότερο στην πρώτη γραμμή" είπε η Αμάλ.

16 Απρ 2024

Καιρός-Πάσχα: Η πρώτη εκτίμηση Μαρουσάκη για το Πάσχα

Χαλάει τα σχέδια ο καιρός το Πάσχα 2024. Τα προγνωστικά στοιχεία που δείχνουν κακοκαιρία.

16 Απρ 2024

Η εκκεντρική εμφάνιση της Σίσσυς Φειδά: Το ιδιαίτερο blazer και τα "βαριά" κοσμήματα

Κατάφερε να συνδυάσει άρτια πολλά εντυπωσιακά κομμάτια.

16 Απρ 2024

"Δείξε λίγο πόδι" είπε φωτογράφος στην Χάνα Γουάντινγκχεμ και εκείνη του έδωσε την απάντηση που έπρεπε

Το περιστατικό συνέβη στην τελετή απονομής των θεατρικών βραβείων Ολιβιέ στην οποία η Γουάντινγκχεμ ήταν παρουσιάστρια.

16 Απρ 2024

"September Says": Παγκόσμια πρεμιέρα για την ταινία της συζύγου του Γιώργου Λάνθιμου, Αριάν Λαμπέντ στο 77o Φεστιβάλ Καννών

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Αριάν Λαμπέντ συμμετέχει στο τμήμα "Ένα Κάποιο Βλέμμα" του Φεστιβάλ Καννών.

16 Απρ 2024

Bro, μην μου κάνεις κακό!

Μερικές σκέψεις ψεις με αφορμή το bullying στα σχολεία!

16 Απρ 2024

Σάρα Σνουκ "έκλεψε" το βραβείο Olivier 2024 από τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και εντυπωσίασε με την κομψή της εμφάνιση

Η Σάρα Σνουκ ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς για την παράσταση "Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι", στην οποία έπαιξε 26 ρόλους!

16 Απρ 2024

Κίλιαν Μέρφι: Είναι αυτό το μυστικό της γοητείας του;

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι και ambassador του οίκου Versace.

16 Απρ 2024
16 Απρ 2024

"Είναι Μοιραίο": Το πρώτο single του μουσικού ντουέτου SORITES

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single "Είναι Μοιραίο", σε μουσική και στίχους του Αντρέα Λάσου.