ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Δύσκολο να αγαπήσεις τον εαυτό σου»: 10 celebrities που πήραν κιλά και είναι πολύ χαρούμενοι

Η Αν Χάθαγουεϊ και η Μίλα Κούνις είναι ανάμεσα στους σταρ που είδαν με ικανοποίηση τον δείκτη της ζυγαριάς τους να ανεβαίνει.

«Δύσκολο να αγαπήσεις τον εαυτό σου»: 10 celebrities που πήραν κιλά και είναι πολύ χαρούμενοι

Ξανά και ξανά μαθαίνουμε ιστορίες για επώνυμους που κατάφεραν να χάσουν βάρος και «πόσο υπέροχα» νιώθουν πλέον. Υπάρχουν όμως και πολλές ακόμα περιπτώσεις, όχι πάντα τόσο γνωστές, όπου συνέβη ακριβώς το αντίθετο: άνθρωποι που είδαν την ψυχολογία, τη ζωή τους, ακόμα και το σώμα τους να αλλάζει προς το καλύτερο χάρη σε μερικά επιπλέον κιλά.

-Ανάμεσα στις επώνυμες που είναι ικανοποιημένες που πήραν κιλά είναι η Αν Χάθαγουεϊ και η Μίλα Κούνις, που αφού είχαν αδυνατίσει πολύ για τις ανάγκες ενός ρόλου, ανακουφίστηκαν όταν τελείωσαν τα γυρίσματα και μπορούσαν επιτέλους να επιστρέψουν στις προηγούμενες διατροφικές συνήθειές τους.

-Δύο μοντέλα, οι άγγελοι των Victoria’s Secret Erin Heatherton και Bridget Malcolm, αποφάσισαν ότι η υγεία τους έχει μεγαλύτερη σημασία από μια υπέρλεπτη σιλουέτα.

-Η Αυστραλιανή σταρ του fitness στα social media, Emily Skye, πήρε βάρος σε μυς αντικαθιστώντας την cardio με προπόνηση με βάρη και ισχυρίζεται ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχε νιώσει καλύτερα.

-Η τραγουδίστρια Selena Gomez πήρε βάρος για έναν αρκετά γνώριμο λόγο: επειδή μπήκε σε σταθερή σχέση. Παρά τις κριτικές που δέχτηκε για το σώμα της, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη με τον εαυτό της.

-Ο τραγουδιστής Aaron Carter έπασχε από διαφραγματοκήλη, που του προκαλούσε ανορεξία και εξελίχθηκε σε διατροφική διαταραχή. Σε συνδυασμό με εθισμούς, βρέθηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης όπου μπήκε σε διαδικασία ανάρρωσης. Τα κιλά που άρχισε να παίρνει ήταν, γι’ αυτόν, δείγμα βελτίωσης.

-Η τραγουδίστρια Kesha άρχισε να ξαναπαίρνει τα κιλά που είχε χάσει λόγω της διατροφικής διαταραχής από την οποία υπέφερε και, όπως και ο Carter, ήταν πολύ χαρούμενη που συνήλθε.

-Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Sasha Pieterse πήρε αρκετά κιλά λόγω μιας ορμονικής διαταραχής, ωστόσο κατάφερε να αποδεχτεί το σώμα της. Αντιστάθηκε στις επιθέσεις των τρολ απαντώντας ότι «η αγάπη για τον εαυτό μας είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα για έναν άνθρωπο».

-Εξίσου συμφιλιωμένη με τη νέα της σιλουέτα εμφανίζεται και η τραγουδίστρια Demi Lovato, που αφού ταλαιπώρησε για χρόνια τον εαυτό της με δίαιτες, αποφάσισε να τις σταματήσει. Απαλλαγμένη από την ντροπή που την κυρίευε στο παρελθόν όταν ενέδιδε στις αγαπημένες της τροφές, συνεχίζει να φροντίζει το σώμα της με άσκηση αλλά έχει απαλλαγεί από τις στερήσεις και νιώθει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Δείτε τους 10 celebrities που πήραν κιλά αλλά δηλώνουν ικανοποιημένοι:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: EPA/NINA PROMMER

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.