Ξανά και ξανά μαθαίνουμε ιστορίες για επώνυμους που κατάφεραν να χάσουν βάρος και «πόσο υπέροχα» νιώθουν πλέον. Υπάρχουν όμως και πολλές ακόμα περιπτώσεις, όχι πάντα τόσο γνωστές, όπου συνέβη ακριβώς το αντίθετο: άνθρωποι που είδαν την ψυχολογία, τη ζωή τους, ακόμα και το σώμα τους να αλλάζει προς το καλύτερο χάρη σε μερικά επιπλέον κιλά.

-Ανάμεσα στις επώνυμες που είναι ικανοποιημένες που πήραν κιλά είναι η Αν Χάθαγουεϊ και η Μίλα Κούνις, που αφού είχαν αδυνατίσει πολύ για τις ανάγκες ενός ρόλου, ανακουφίστηκαν όταν τελείωσαν τα γυρίσματα και μπορούσαν επιτέλους να επιστρέψουν στις προηγούμενες διατροφικές συνήθειές τους.

-Δύο μοντέλα, οι άγγελοι των Victoria’s Secret Erin Heatherton και Bridget Malcolm, αποφάσισαν ότι η υγεία τους έχει μεγαλύτερη σημασία από μια υπέρλεπτη σιλουέτα.

-Η Αυστραλιανή σταρ του fitness στα social media, Emily Skye, πήρε βάρος σε μυς αντικαθιστώντας την cardio με προπόνηση με βάρη και ισχυρίζεται ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχε νιώσει καλύτερα.

-Η τραγουδίστρια Selena Gomez πήρε βάρος για έναν αρκετά γνώριμο λόγο: επειδή μπήκε σε σταθερή σχέση. Παρά τις κριτικές που δέχτηκε για το σώμα της, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη με τον εαυτό της.

-Ο τραγουδιστής Aaron Carter έπασχε από διαφραγματοκήλη, που του προκαλούσε ανορεξία και εξελίχθηκε σε διατροφική διαταραχή. Σε συνδυασμό με εθισμούς, βρέθηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης όπου μπήκε σε διαδικασία ανάρρωσης. Τα κιλά που άρχισε να παίρνει ήταν, γι’ αυτόν, δείγμα βελτίωσης.

-Η τραγουδίστρια Kesha άρχισε να ξαναπαίρνει τα κιλά που είχε χάσει λόγω της διατροφικής διαταραχής από την οποία υπέφερε και, όπως και ο Carter, ήταν πολύ χαρούμενη που συνήλθε.

-Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Sasha Pieterse πήρε αρκετά κιλά λόγω μιας ορμονικής διαταραχής, ωστόσο κατάφερε να αποδεχτεί το σώμα της. Αντιστάθηκε στις επιθέσεις των τρολ απαντώντας ότι «η αγάπη για τον εαυτό μας είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα για έναν άνθρωπο».

-Εξίσου συμφιλιωμένη με τη νέα της σιλουέτα εμφανίζεται και η τραγουδίστρια Demi Lovato, που αφού ταλαιπώρησε για χρόνια τον εαυτό της με δίαιτες, αποφάσισε να τις σταματήσει. Απαλλαγμένη από την ντροπή που την κυρίευε στο παρελθόν όταν ενέδιδε στις αγαπημένες της τροφές, συνεχίζει να φροντίζει το σώμα της με άσκηση αλλά έχει απαλλαγεί από τις στερήσεις και νιώθει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Δείτε τους 10 celebrities που πήραν κιλά αλλά δηλώνουν ικανοποιημένοι:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: EPA/NINA PROMMER

TAGS