Τα δεύτερα γενέθλιά του γιόρτασε ο γιος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι χθες, και όπως ήταν αναμενόμενο - ή όχι και τόσο - η βασιλική οικογένεια έστειλε τις ευχές της στον μικρούλη, ο οποίος είναι πια αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το Παλάτι.

Από την πλευρά τους οι ευτυχισμένοι γονείς, αποφάσισαν μέσω του «Archwell» να συνδυάσουν τη μεγάλη μέρα του παιδιού της με δημόσια έκκληση προς τους πολίτες να κάνουν τη δωρεά τους ώστε όλοι να έχουν ίσες ευκαιρίες απέναντι στον εμβολιασμό κατά του covid-19.

Τα τελευταία δύο χρόνια είμαστε πολύ συγκινημένοι από την υποστήριξει που λαμβάνει η οικογένειά μας με αφορμή τα γενέθλια του Άρτσι. Πολλοί από εσάς κάνετε δωρεές στο όνομά του ή προσφέρετε τις υπηρεσίες σας και όλα αυτά από το υστέρημά σας. Συγκεντρώνετε χρήματα γι' αυτούς που έχουν ανάγκη και γι ' αυτό σας είμαστε πραγματικά ευγνώμονες, έγραψε το ζευγάρι.

Όσο για το εμβόλιο: «Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να επανακάμψουμε μέχρι ο καθένας ξεχωριστά να μπορέσει να εμβολιαστεί». 

Όσο για το εμβόλιο: «Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να επανακάμψουμε μέχρι ο καθένας ξεχωριστά να μπορέσει να εμβολιαστεί». 

Όπως βέβαια συμβαίνει συνήθως, ειδικά με το συγκεκριμένο ζευγάρι, σε κάποιους δεν άρεσε το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να δούμε το προσωπάκι του Άρτσι, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν: «Με γυρισμένη την πλάτη; Έτσι είναι όλοι ίδιοι; Καθόλου καλή φωτογραφία», έγραψε κάποιος για να συμπληρώσει κάποιος άλλος: «Ντρέπονται να δείξουν το πρόσωπο του παιδιού τους; Σίγουρα είναι ένα αξιολάτρευτο αγοράκι». 

Ευτυχώς τα συγκεκριμένα περιστατικά, παρόλο που ήταν αρκετά, δεν ήταν η πλειοψηφία!

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

 

TAGS