Οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν γνωστό θεατράνθρωπο ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα παιδιά, οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στην επιφάνεια και οι εξομολογήσεις των θυμάτων αυτού του ανθρώπου προκαλούν οργή και αποστροφή.

Η Βασιλική Ανδρίτσου, που παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες δε μπόρεσε να κρύψει την οργή και την αγανάκτησή της.

Μέσα από ένα στόρι που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ η ηθοποιός αναφέρεται στον φερόμενο ως θύτη χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά του προειδοποιώντας τον πως τίποτα πλέον δεν θα μπορέσει να τον γλιτώσει από τις συνέπειες των πράξεών του. Την ανάρτηση αυτή μάλιστα, αναδημοσίευσε και η Μαριάννα Τουμασάτου στο δικό της προφίλ.

Τι έγραψε η Βασιλική Ανδρίτσου:

«Διάβασα ότι μαζεύουν υπογραφές από τη γειτονιά σου να σε διώξουν. Η κοινωνική κατακραυγή είναι η χειρότερη φυλακή… Που θα πας; Που θα σταθείς; Κανείς δεν ήξερε τη φάτσα σου… Τώρα την ξέρουν όλοι!!! Κάθε μέρα που μιλάνε τα βασανισμένα θύματά σου θα τη μαθαίνουν και περισσότεροι!!! Για αυτό σου λέω… κρύψου!!! Όπου βρεις!!! Μέσα σε τρύπες, κάτω από πέτρες. Δε φοβήθηκες τον Θεό όταν έκανες αυτά που έκανες στα μικρά παιδιά… Να φοβάσαι τον άνθρωπο».

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΡΙ ΤΗΣ

 

 

Φωτό: NDP

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

 

 

 

 

TAGS