Η Γκαλ Γκαντότ είναι και θα παραμείνει η απόλυτη Wonderwoman που μπορεί να κάνει τα πάντα. Ακόμη και να ενώσει τις φωνές των μεγαλύτερων σταρ ώστε να περάσουν ένα αισιόδοξο μήνυμα για τη μάχη κατά του κορονοϊού. Η Γκαλ Γκαντότ στρατολόγησε μια σειρά διάσημων προσωπικοτήτων και όλοι μαζί τραγούδησαν το «Imagine» του John Lennon, από τα σπίτια τους, από τους κήπους τους, από διάφορες μεριές του κόσμου  που βρίσκεται ο καθένας.

Η Κρίστεν Γουίγκ, Τζέιμι Ντόρναν, Labrinth, Τζέιμς Μάρσντεν, Σάρα Σίλβερμαν, Εντι Μπέντζαμιν, Τζίμι Φάλον, Νάταλι Πόρτμαν, Ζόι Κράβιτς, Sia, Λίντα Κάρτερ, Εϊμι Ανταμς, Λέσλι Οντομ Τζ., Πέντρο Πασκάλ, Κρις Ο'Ντάουντ, Ντον Ο'Πόρτερ, Γουίλ Φέρελ, Μαρκ Ράφαλο, Νόρα Τζόουνς, Ασλεϊ Μπένσον, Κάια Γκέρμπερ, Κάρα Ντελεβίν, Ανι Μαμολο και Μάγια Ρούντολφ ενώνουν τις φωνές τους για έναν ανώτερο σκοπό και τραγουδούν για την ελπίδα.

Η ίδια όπως αναφέρει στο Instagram, μένει σπίτι σε αυτο-καραντίνα, περιμένει να περάσει ο χρόνος και κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει το ηθικό ψηλά. «Αυτές οι μέρες της προκάλεσαν μια διάθεση φιλοσόφησης της ζωής» λέει η γνωστή ηθοποιός, εξηγεί πώς εμπνεύστηκε από τους Ιταλούς, που βγήκαν στα μπαλκόνια τους, και ξεκινά και η ίδια να τραγουδά.

Δείτε το βίντεο παρακάτω

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS