Για την απόφαση της να μην κάνει οικογένεια μίλησε το σούπερ μόντελ των 90s Μαρίνα Τσιντικίδου, λέγοντας ότι η μητρότητα ήταν κάτι που δεν την απασχόλησε ποτέ πραγματικά.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη η Μαρίνα Τσιντικίδου παραδέχθηκε ότι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της ήταν το γεγονός ότι ασχολήθηκε με την πολιτική.

Συγκεκριμένα για την απόφαση της να μην κάνει παιδιά το μοντέλο εξομολογήθηκε: «Όταν ένας άνθρωπος δεν κάνει παιδιά, ακολουθεί άλλους ρυθμούς ζωής. Τα παιδιά μας γεμίζουν τη ζωή μας. Όταν δεν έχεις παιδιά αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Δεν αντέχεις να μην το κάνεις, δεν περνάει η ζωή αλλιώς». Και συμπλήρωσε «Την πόρτα στα παιδιά πλέον την έχω κλείσει λόγω ηλικίας. Αλλά δεν υπήρχε ποτέ στη ζωή μου η προοπτική να κάνω παιδιά. Ήξερα από νωρίς ότι δεν με ενδιαφέρει η μητρότητα. Ο λόγος που δεν ήθελα να κάνω παιδί είναι ότι το θεωρώ το κορυφαίο έργο ενός ανθρώπου. Δε θεώρησα ότι θα μπορούσα να είμαι τόσο αφοσιωμένη σε αυτό. Ένιωσα αδιακρισία και ρατσισμό από το περιβάλλον μου που δεν έκανα παιδί».

Σήμερα η ΜΑρίνα Τσιντικίδου απολαμβάνει να περνάει ώρες στη φύση, ανάμεσα στα λουλούδια που αγαπάει πάρα πολύ: «Η μόνη στιγμή που είμαι εντελώς καλά είναι όταν είμαι στη φύση και στα λουλούδια. Δεν είχα σκεφτεί ότι όσα έκανα με τη γιαγιά μου και περνούσα ωραία θα μπορούσα να τα κάνω επάγγελμα. Ασχολούμαι πλέον με την αρχιτεκτονική τοπίου. Είναι μελέτη και σχεδιασμός εξωτερικών χώρων».

Τέλος για την περίοδο που ασχολήθηκε με την πολιτική, το πρώην μοντέλος παραδέχθηκε ότι έκανε ένα μεγάλο λάθος: «Όποτε σκέφτομαι ότι ασχολήθηκα με την πολιτική, λέω στον εαυτό μου "τι δουλειά είχες εσύ εκεί κούκλα μου;”. Επηρεάστηκα σε μια εποχή που δεν είχα καθαρό μυαλό. Ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος».

Δείτε στο βίντεο την εξομολόγηση της Μαρίνας Τσιντικίδου:

Kεντρική φωτογραφία: ΝDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS