Την άνοιξη του 2021 συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, 200 χρόνια ανεξαρτησίας του ελληνικού κράτους. Στο πλαίσιο αυτό το Greece2021 γυρίζει βιντεάκια προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό. Σε ένα από αυτά βλέπουμε δύο από τους διάσημους και ένθερμους Έλληνες του εξωτερικού, την ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον και τον πρόσφατα πολικιτογραφημένο Έλληνα Τομ Χανκς να μιλούν για τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησία της Ελλάδας και να καλούν όλο τον πλανήτη να γιορτάσει μαζί μας. 

«Μπείτε στο σάιτ greece2021.gr και γιορτάστε μαζί μας αυτό το υπέροχο γεγονός,» λέει η Ρίτα Γουίλσον στην κάμερα με τον Τομ Χανκς να συμπληρώνει: «Ελλάδα, η χώρα της ομορφιάς, η χώρα της Δημοκρατίας, η χώρα των σπουδαίων φιλοσόφων, η χώρα των υπέροχων ανθρώπων».

«Ελάτε στην Ελλάδα,» καταλήγουν μαζί στον τέλος. «Δεν υπάρχει πιο όμορφο μέρος από αυτό». Στο βίντεο μπορεί να διακρίνει κανείς την αντανάκλαση του κυκλαδίτικου τοπίου στα τζάμια που βρίσκονται πίσω από το ζευγάρι, κάτι που αποδεικνύει πως και αυτή την περίοδο βρίσκονται στην χώρα μας,

Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS