ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Δεν το λέμε αυτό, Λίο»: Η πρώτη συνέντευξη του 16χρονου Ντι Κάπριο ήταν αξιαγάπητα αυθόρμητη

Αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι το βλέμμα του παιδιού που μοιάζει να σκαρφίζεται την επόμενη ζαβολιά αλλά σε κάνει να θέλεις να του συγχωρέσεις τα πάντα.

«Δεν το λέμε αυτό, Λίο»: Η πρώτη συνέντευξη του 16χρονου Ντι Κάπριο ήταν αξιαγάπητα αυθόρμητη

Από τον ρομαντικό έφηβο της ταινίας «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» μέχρι τον κουλ πρωταγωνιστή του «Κάποτε στο Χόλιγουντ» φαίνεται να έχουν μεσολαβήσει αιώνες, ωστόσο αυτό που σίγουρα δεν έχει αλλάξει είναι το σπινθηροβόλο βλέμμα του Λεονάρντο ντι Κάπριο, ένα μείγμα αθωότητας και πονηριάς του παιδιού που μοιάζει να σκαρφίζεται διαρκώς την επόμενη ζαβολιά αλλά σε κάνει να θέλεις να του συγχωρέσεις τα πάντα. Καμία ταινία ωστόσο δεν έχει καταγράψει τόσο ατόφια αυτή την παιδικότητα όσο η πρώτη συνέντευξη που είχε δώσει ποτέ ο Λεονάρντο ντι Κάπριο με αφορμή τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Growing Pains» (1991-1992).

Εκεί που αρχίζει να μιλάει για τον ρόλο του, μια φωνή στο βάθος, on camera, ακούγεται να τον προειδοποιεί: «Δεν το λέμε αυτό, Λίο». «Ίσως ένιωθε νευρικότητα που εντάχθηκε στο καστ ενός καταξιωμένου σόου» σχολιάζει η δημοσιογράφος που ξέθαψε από το χρονοντούλαπο εκείνη τη συνέντευξη, προβάλλοντας αμέσως μετά το απόσπασμα που φαίνεται να επιβεβαιώνει την υπόθεσή της: «Σπουδαία σειρά, σπουδαίοι άνθρωποι» λέει ο «Λίο» –τότε 16χρονος, αν και φαινόταν πολύ μικρότερος– και συμπληρώνει: «Δεν ξέρω πώς το πήραν όταν μπήκα στη σειρά».

Λίγα χρόνια μετά, στο απόσπασμα μιας άλλης συνέντευξης που έδωσε για το προμοτάρισμα του φιλμ «Romeo + Juliet» (1996), ο Ντι Κάπριο δεν δίστασε να αποκαλύψει την αδέξια ρομαντική πλευρά του –όχι ότι την έκρυβε και πολύ σχολαστικά, εδώ που τα λέμε– ομολογώντας ότι όταν μιλάει στο κορίτσι του, η φωνή του «μπεμπεκίζει». Ηχηρή η απουσία ενός τέτοιου ντοκουμέντου, ειδικά για τα κορίτσια που μεγάλωσαν με μια αφίσα του Λεονάρντο στο δωμάτιό τους.

Δείτε την πρώτη συνέντευξη του Λεονάρντο ντι Κάπριο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.