Η Εβελίνα Παπούλια αποφάσισε να κάνει μια μικρή παύση απο τον χώρο του θεάματος, ώστε να μπορεί να απολαμβάνει την κόρη της στην τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστεί. Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» αναφέρθηκε στα πρώτα επαγγελματικά βήματα της κόρης της, Αφροδίτη Λιάντου καθώς και στο δικό της νέο εγχείρημα, να ασχοληθεί με το ραδιόφωνο, αλλά και στην προσωπική της ζωή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

«Δεν είμαι πρωινός τύπος, όμως είπα θέλω παρά πολύ να κάνω ραδιόφωνο, δεν έχω κάνει ποτέ και θέλω να το δοκιμάσω. Το κάνω με τόση χαρά που δεν με απασχολεί που ξυπνάω στις 5 το πρωί. Αντιθέτως, με χαροποιεί που μέχρι 10μισή έχω τελειώσει όλες μου τις δουλειές και έχω όλη την ημέρα για εμένα. Για πρώτη φορά στη ζωή μου έχω χόμπι. Μου έδωσε την ευκαιρία να με ξαναγνωρίσω», εξήγησε η Εβελίνα Παπούλια, η οποία εμφανίζεται στην πρωινή ζώνη του «Ελληνικού 93.2».

 

Η ταλαντούχα ηθοποιός παραδέχτηκε πως είναι φανατική τηλεθεάτρια της νέα σειράς του MEGA «Γη της Ελιάς», όπου η κόρη της, Αφροδίτη, κάνει το ντεμπούτο της. «Εννοείται ότι βλέπω τη «Γη της Ελιάς». Δεν ακολούθησε η Αφροδίτη τα βήματα μου, έθεσε βέτο ότι θα γίνει μουσικός. Τώρα μου φαίνεται καρμικό που η κόρη μου κάνει το ντεμπούτο της στο MEGA, όπως συνέβη και με εμένα». Μάλιστα, όπως ανέφερε θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί της στην μικρή οθόνη σε μια καλή και ώριμη ιδέα.

Μεταξύ άλλων, η Εβελίνα Παπούλια μίλησε και για την προσωπική της ζωή, τονίζοντας πως νιώθει ολοκληρωμένη χωρίς να την απασχολεί η ιδέα ενός τρίτου γάμου. «Δεν σκέφτομαι τρίτο γάμο, γιατί δεν υπάρχει αυτή η ανάγκη. Είμαι πιο παντρεμένη από ποτέ. Η ποιότητα χρόνου, η προτεραιότητα της ζωής μου» είπε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε την συνέντευξη εδώ:

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS