ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Δεν πίστευα ότι μπορώ να τα καταφέρω λόγω του ότι είμαι τσιγγάνα και έξω υπάρχει πολύς ρατσισμός»

Η Παρασκευή Κερασιώτη μίλησε για την εμπειρία της από το GNTM, αλλά και τις διακρίσεις που έχει εισπράξει λόγω της φυλής της.

«Δεν πίστευα ότι μπορώ να τα καταφέρω λόγω του ότι είμαι τσιγγάνα και έξω υπάρχει πολύς ρατσισμός»

Καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» μετά τον μεγάλο τελικό του GNTM που ανέδειξε νικητή τον Ηρακλή, η Παρασκευή Κερασιώτη μίλησε για τη διαδρομή που την οδήγησε στο παιχνίδι, αλλά και την αντιμετώπισή της από την κοινωνία λόγω της φυλής της. «Δεν το ήθελα από πάντα [να ασχοληθώ με το μόντελινγκ]. Από το πρώτο GNTM που είδα, σιγά σιγά άρχισα να λέω, μου αρέσει, γιατί όχι; Και δεν το πίστευα ότι μπορώ να τα καταφέρω λόγω του ότι είμαι τσιγγάνα και έξω υπάρχει πολύς ρατσισμός. Λέω, δεν νομίζω».

Η Παρασκευή, που κέρδισε κριτές και κοινό όχι μόνο με την εμφάνιση αλλά και με την προσωπικότητά της, πρόσθεσε: «Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό που είμαι και ευχαριστώ και τον κόσμο που με έχει στηρίξει». Όταν ρωτήθηκε πώς έχει βιώσει τον ρατσισμό, απάντησε: «Καταλαβαίνεις αν ο άλλος σε κοιτάει κάπως ή λέει κάποια πράγματα για σένα».

Όταν ρωτήθηκε πώς έχει βιώσει τον ρατσισμό, απάντησε: «Καταλαβαίνεις αν ο άλλος σε κοιτάει κάπως ή λέει κάποια πράγματα για σένα».

Πώς αντιμετώπισαν όμως οι γονείς της την απόφασή της να δοκιμάσει την τύχη της στο παιχνίδι; «Έπαθαν σοκ. Τους λέω, εγώ θέλω να γίνω μοντέλο, να πάω στο GNTM. Με βλέπουν και μου λένε, ναι, καλά». Διευκρίνισε ωστόσο πως «ο μπαμπάς μου βασικά πάντα έλεγε αν το θες, μπορείς να το κάνεις».

Παράλληλα με τη συνέντευξη, προβάλλονται σκηνές από το σπίτι της Παρασκευής, με τους γονείς και τις αδερφές της να περιμένουν με αγωνία την ανάδειξη του νικητή. Σε ένα γιορτινό κλίμα μέσα στο σπίτι, τα κορίτσια χορεύουν πάνω στο τραπέζι. Στο τέλος, με την ανακοίνωση του ονόματος του Ηρακλή, χειροκροτούν, αν και δεν λείπουν κάποια δάκρυα απογοήτευσης: «Οι δικοί μου πίστευαν πάρα πολύ σε εμένα. Δεν πειράζει, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βγήκα δεύτερη» καταλήγει με αξιοπρέπεια η Παρασκευή.

Δείτε την τηλεοπτική εμφάνιση της Παρασκευής στη «Φωλιά των Κου Κου»:

«Δεν πίστευα ότι μπορώ να τα καταφέρω λόγω του ότι είμαι τσιγγάνα και έξω υπάρχει πολύς ρατσισμός»

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: Glomex

Read Next

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.

22 Απρ 2024

Στη Νικόλ Κίντμαν το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI)

Στις 27 Απριλίου θα λάβει χώρα η τελετή και η Νικόλ Κίντμαν θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενη καθώς θα της το παραδώσει μια σπουδαία ηθοποιός.

22 Απρ 2024

Ο "φούρνος του χωριού", που έγινε το "διεθνές" αρτοποιείο στη Ζίτσα Ιωαννίνων

"Ο στόχος μας, είναι να διαδώσουμε την υπέροχη γαστρονομία της Ηπείρου, σε όλο τον κόσμο", λέει ο ιδιοκτήτης του.

22 Απρ 2024

Το Πάσχα έφτασε στο gift shop του Μεγάρου Μουσικής

Λαμπάδες, διακοσμητικά αυγά, υπέροχα δώρα και βιβλία θα βρείτε για μικρούς και μεγάλους στο M-shop του Μεγάρου Μουσικής.