Καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» μετά τον μεγάλο τελικό του GNTM που ανέδειξε νικητή τον Ηρακλή, η Παρασκευή Κερασιώτη μίλησε για τη διαδρομή που την οδήγησε στο παιχνίδι, αλλά και την αντιμετώπισή της από την κοινωνία λόγω της φυλής της. «Δεν το ήθελα από πάντα [να ασχοληθώ με το μόντελινγκ]. Από το πρώτο GNTM που είδα, σιγά σιγά άρχισα να λέω, μου αρέσει, γιατί όχι; Και δεν το πίστευα ότι μπορώ να τα καταφέρω λόγω του ότι είμαι τσιγγάνα και έξω υπάρχει πολύς ρατσισμός. Λέω, δεν νομίζω».

Η Παρασκευή, που κέρδισε κριτές και κοινό όχι μόνο με την εμφάνιση αλλά και με την προσωπικότητά της, πρόσθεσε: «Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό που είμαι και ευχαριστώ και τον κόσμο που με έχει στηρίξει». Όταν ρωτήθηκε πώς έχει βιώσει τον ρατσισμό, απάντησε: «Καταλαβαίνεις αν ο άλλος σε κοιτάει κάπως ή λέει κάποια πράγματα για σένα».

Όταν ρωτήθηκε πώς έχει βιώσει τον ρατσισμό, απάντησε: «Καταλαβαίνεις αν ο άλλος σε κοιτάει κάπως ή λέει κάποια πράγματα για σένα».

Πώς αντιμετώπισαν όμως οι γονείς της την απόφασή της να δοκιμάσει την τύχη της στο παιχνίδι; «Έπαθαν σοκ. Τους λέω, εγώ θέλω να γίνω μοντέλο, να πάω στο GNTM. Με βλέπουν και μου λένε, ναι, καλά». Διευκρίνισε ωστόσο πως «ο μπαμπάς μου βασικά πάντα έλεγε αν το θες, μπορείς να το κάνεις».

Παράλληλα με τη συνέντευξη, προβάλλονται σκηνές από το σπίτι της Παρασκευής, με τους γονείς και τις αδερφές της να περιμένουν με αγωνία την ανάδειξη του νικητή. Σε ένα γιορτινό κλίμα μέσα στο σπίτι, τα κορίτσια χορεύουν πάνω στο τραπέζι. Στο τέλος, με την ανακοίνωση του ονόματος του Ηρακλή, χειροκροτούν, αν και δεν λείπουν κάποια δάκρυα απογοήτευσης: «Οι δικοί μου πίστευαν πάρα πολύ σε εμένα. Δεν πειράζει, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βγήκα δεύτερη» καταλήγει με αξιοπρέπεια η Παρασκευή.

Δείτε την τηλεοπτική εμφάνιση της Παρασκευής στη «Φωλιά των Κου Κου»:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: Glomex
 

TAGS