Πώς είναι η εμπειρία του να συμμετέχεις σε μια τηλεοπτική σειρά που αποδεικνύεται σούπερ επιτυχημένη και εκτοξεύει τη φήμη σου απ’ τη μια μέρα στην άλλη; Τη δική της απάντηση έδωσε η Ιωάννα Πηλίχου σε νέα τηλεοπτική συνέντευξή της στη Νάντια Κοντογεώργη και την εκπομπή «Φλερτ» της ΕΡΤ.

Όπως ομολόγησε, με αφορμή τα νέα τηλεοπτικά σχέδια που δεν αποκαλύπτει ακόμα, δεν απόλαυσε καθόλου την αναγνωρισιμότητα που έφερε ο ρόλος της στο «Ευτυχισμένοι μαζί», δεν πέρασε καλά. Όπως πρόσθεσε, δεν θα ήθελε να είναι αχάριστη υποτιμώντας την αγάπη του κόσμου, αλλά ήταν απροετοίμαστη για το γεγονός ότι ξαφνικά άρχισαν να την αναγνωρίζουν στο δρόμο, να έρχονται και να της μιλούν άνθρωποι που δεν ήξερε: «Εγώ δεν ήμουν μαθημένη σε αυτό το πράγμα, πέρασα λίγο δύσκολα. Δηλαδή έμεινα όσο γινόταν στο σπίτι, μέχρι να περάσει το “μπαμ”». 

Η ίδια πρόσθεσε: «Είναι πολύ ευχάριστο να έρχεται ο άλλος και να σου λέει, ξέρεις, μου αρέσει πολύ που σε είδα, που έκανες αυτό. Αλλά το προτιμώ στο θέατρο, που έχεις πάει γι’ αυτόν το σκοπό, να μιλήσεις με τον κόσμο κ.λπ.».

Μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να συνηθίσει την αναγνωρισιμότητα, όπως πρόσθεσε, αλλά έχει αρχίσει να την αποδέχεται γιατί αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς που η ίδια επέλεξε.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS