Πριν από 35 χρόνια, ντυμένες και οι δύο στα λευκά, η Ζωή Λάσκαρη με τη μικρή της κόρη Μαρία Ελένη Λυκουράζου ποζάρουν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό, σε μία ξένοιαστη στιγμή της οικογενειακής τους ζωής. 

Ήταν στο εντυπωσιακό σπίτι της μεγάλης ηθοποιού  στο Πόρτο Ράφτι που τραβήχτηκε αυτή τη σπάνια φωτογραφία που είδε τώρα το φως της δημοσιότητας μέσα από τον λογαριασμό της Έλενας Μακρή Λυμπέρη στο ίνσταγκραμ.

Στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία διαβάζουμε ένα απόσπασμα από συνέντευξη της Ζωής Λάσκαρη, η οποία πάντα κατάφερνε με τα λόγια της να αποδεικνύει πόσο κουλ και όμορφος άνθρωπος υπήρξε.

«Τα πάντα έκανα στο σπίτι. Εγώ δεν αισθάνθηκα ποτέ σταρ. Τι; Να παριστάνω την Γκρέτα Γκάρμπο με ένα τσιγάρο στο χέρι; Είναι βασανιστικό να πρέπει να υποδύεσαι ένα ρόλο και μέσα στο σπίτι σου', είχε αναφέρει η Ζωή Λάσκαρη. «Είμαι κανονικός άνθρωπος, παιδί μου. Θα σηκωθώ το πρωί, θα σκουπίσω, θα μαγειρέψω. Δεν παριστάνω τη Νόρμα Ντέσμοντ στη 'Λεωφόρο της Δύσης'. Δεν υπήρξα ποτέ έτσι. Τι βαρετό, Χριστέ μου!'».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS