Στο «Πάμε Δανάη» μίλησε η ηθοποιός και βασικό μέλος της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», Ματίνα Νικολάου, για την περσόνα, την «Βάνια» που υποδύεται στην μεσημεριανή εκπομπή που συμμετέχει, για το παιδί της αλλά και τον εαυτό της.

«Μ’ αρέσει ο ρόλος της Βάνιας. Και παραπάνω από όσο φαίνεται. Τον έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς με πολλή αγάπη. Υπάρχει και αυτοσχεδιασμός σε αυτή. Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα αφήσω την περσόνα της Βάνια. Δεν ξέρω πώς θα το αντιμετωπίσω. Σίγουρα θα μου λέιψει. Δεν με κουράζει. Γιατί είναι τόσο αθώα. Είναι ένας χαρακτήρας που όπως λέει και ο Νίκος ‘’εσύ είσαι Ματίνα η Βάνια" τόνισε, σημειώνοντας ότι "δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα περνάω τόσο καλά σε μία ζωντανή εκπομπή».

Παράλληλα, είπε ότι γνωρίζεται δέκα χρόνια με τον Νίκο Μουτσίνα, με τον οποίο «έχουμε μια πολύ καλή επικοινωνία στη σκηνή. Ήρθε κοντά ο τρόπος σκέψης μας».

Σε ότι αφορά την ίδια, χαρακτήρισε τον εαυτό της «χαμηλών τόνων και με κλειστό χαρακτήρα. Θα ήθελα να είμαι λίγο πιο αυθόρμητη». 

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι έκανε ψυχανάλυση και συνεχίζει. «Έχω κάνει ψυχανάλυση και συνεχίζω. Πιστεύω ότι με βοηθάει. Κατάλαβα για μένα ότι ήμουν απόλυτη».

Μιλώντας για τον 12χρονο γιο της, τον Παναγιώτη, είπε ότι είναι υπερήφανη που ωριμάζει, που μεγαλώνει και στέκεται μόνο του. Είναι μεγάλη χαρά.

Παραδέχθηκε ότι στα δύσκολα αντλεί δύναμη από τους φίλους και το παιδί της, ενώ όπως αποκάλυψε, το πιο μεγάλο της όνειρο είναι κοινό με τον Παναγιώτη: Nα έχουν σπίτι στην εξοχή με κήπο και ζωάκια.

Η Ματίνα Νικολάου διατηρεί μια υπέροχη σχέση με τον τραγουδιστή Βασίλη Πορφυράκη. Ωστόσο, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια υπήρξε και παντρεμένη. Ο γάμος της έληξε πριν αρκετά χρόνια ενώ αυτό που δένει ακόμη το πρώην ζευγάρι, είναι ο μονάκριβος γιος τους, Παναγιώτης. Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως ακόμη διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πρώην άντρα της, τον Γιώργο.

«Θεωρώ πολύ σημαντικό που ο γιος μου έχει και τους δύο γονείς του, έστω και χωριστά. Η σχέση μου με τον Γιώργο είναι πάρα πολύ καλή. Είμαστε φίλοι. Δεν πίστευα ότι μπορεί να συμβεί αυτό, αλλά συμβαίνει. Αρκεί να υπάρχει θέληση και από τις δυο πλευρές. Νομίζω ότι ο Παναγιώτης όλο αυτό το έχει συνηθίσει και το έχει αποδεχτεί. Δεν κατηγορώ τον Γιώργο, ήταν μια απόφαση που πήραμε και όλα καλά» τόνισε χαρακτηριστικά η Ματίνα Νικολάου.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS