ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Δεν κατηγορώ τον Γιώργο, ήταν μια απόφαση που πήραμε και όλα καλά»

Η Ματίνα Νικολάου για τον πρώην σύζυγό της αλλά και για τον απολαυστικό ρόλο της «Βάνιας».

«Δεν κατηγορώ τον Γιώργο, ήταν μια απόφαση που πήραμε και όλα καλά»

Στο «Πάμε Δανάη» μίλησε η ηθοποιός και βασικό μέλος της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», Ματίνα Νικολάου, για την περσόνα, την «Βάνια» που υποδύεται στην μεσημεριανή εκπομπή που συμμετέχει, για το παιδί της αλλά και τον εαυτό της.

«Μ’ αρέσει ο ρόλος της Βάνιας. Και παραπάνω από όσο φαίνεται. Τον έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς με πολλή αγάπη. Υπάρχει και αυτοσχεδιασμός σε αυτή. Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα αφήσω την περσόνα της Βάνια. Δεν ξέρω πώς θα το αντιμετωπίσω. Σίγουρα θα μου λέιψει. Δεν με κουράζει. Γιατί είναι τόσο αθώα. Είναι ένας χαρακτήρας που όπως λέει και ο Νίκος ‘’εσύ είσαι Ματίνα η Βάνια" τόνισε, σημειώνοντας ότι "δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα περνάω τόσο καλά σε μία ζωντανή εκπομπή».

Παράλληλα, είπε ότι γνωρίζεται δέκα χρόνια με τον Νίκο Μουτσίνα, με τον οποίο «έχουμε μια πολύ καλή επικοινωνία στη σκηνή. Ήρθε κοντά ο τρόπος σκέψης μας».

Σε ότι αφορά την ίδια, χαρακτήρισε τον εαυτό της «χαμηλών τόνων και με κλειστό χαρακτήρα. Θα ήθελα να είμαι λίγο πιο αυθόρμητη».

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι έκανε ψυχανάλυση και συνεχίζει. «Έχω κάνει ψυχανάλυση και συνεχίζω. Πιστεύω ότι με βοηθάει. Κατάλαβα για μένα ότι ήμουν απόλυτη».

Μιλώντας για τον 12χρονο γιο της, τον Παναγιώτη, είπε ότι είναι υπερήφανη που ωριμάζει, που μεγαλώνει και στέκεται μόνο του. Είναι μεγάλη χαρά.

Παραδέχθηκε ότι στα δύσκολα αντλεί δύναμη από τους φίλους και το παιδί της, ενώ όπως αποκάλυψε, το πιο μεγάλο της όνειρο είναι κοινό με τον Παναγιώτη: Nα έχουν σπίτι στην εξοχή με κήπο και ζωάκια.

Η Ματίνα Νικολάου διατηρεί μια υπέροχη σχέση με τον τραγουδιστή Βασίλη Πορφυράκη. Ωστόσο, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια υπήρξε και παντρεμένη. Ο γάμος της έληξε πριν αρκετά χρόνια ενώ αυτό που δένει ακόμη το πρώην ζευγάρι, είναι ο μονάκριβος γιος τους, Παναγιώτης. Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως ακόμη διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πρώην άντρα της, τον Γιώργο.

«Θεωρώ πολύ σημαντικό που ο γιος μου έχει και τους δύο γονείς του, έστω και χωριστά. Η σχέση μου με τον Γιώργο είναι πάρα πολύ καλή. Είμαστε φίλοι. Δεν πίστευα ότι μπορεί να συμβεί αυτό, αλλά συμβαίνει. Αρκεί να υπάρχει θέληση και από τις δυο πλευρές. Νομίζω ότι ο Παναγιώτης όλο αυτό το έχει συνηθίσει και το έχει αποδεχτεί. Δεν κατηγορώ τον Γιώργο, ήταν μια απόφαση που πήραμε και όλα καλά» τόνισε χαρακτηριστικά η Ματίνα Νικολάου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

«Δεν κατηγορώ τον Γιώργο, ήταν μια απόφαση που πήραμε και όλα καλά»

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.