Η ζωή του Μάκη Τσέλιου έχει αλλάξει δραματικά από την αρχή της πανδημίας. Όπως είπε ο σχεδιαστής στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη, έχει μπει σε μια καραντίνα χωρίς τέλος και σίγουρα το γεγονός ότι έχασε πρόσφατα έναν φίλο του σε νεαρή ηλικία από τον κορονοϊό δεν βοηθάει την ψυχολογία του.

«Είμαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι γιατί είμαι τρομοκρατημένος από τον κορονοϊό» είπε σε νέα συνέντευξή του. «Έχω κάνει τη μεγαλύτερη καραντίνα της ζωής μου. Είμαι από τον Φεβρουάριο, αν εξαιρέσεις 20 μέρες τον Ιούνιο στη Μύκονο και 10 τον Σεπτέμβριο, που δεν υπήρχε κόσμος. Οι διακοπές μου ήταν στο σπίτι μου μόνο».

Ο Τσέλιος φαίνεται να έχει απομακρυνθεί από φίλους και συγγενείς, αφού συνέχισε λέγοντας: «Δεν κάνω παρέα κανέναν. Μόνο με τον γιατρό μου τον καρδιολόγο και τη φίλη μου την πνευμονολόγο και με ανθρώπους που έχουν κάνει τεστ. Όσο για το σεξ… χαιρετίσματα!».

Τραγική είναι επίσης η αποκάλυψη για τον θάνατο ενός φίλου του από τη Γαλλία: «Έχασα έναν φίλο μου σε ηλικία 42 ετών από κορονοϊό στη Γαλλία και δεν είχε κανένα νόσημα. Ήταν υγιέστατος. Μίλησα μια φορά μαζί του στο κινητό και έζησε δεκαέξι μέρες. Δυστυχώς, νομίζω τους άνδρες τους πειράζει πιο πολύ».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS