Η κακοκαιρία «Λέανδρος» έχει φέρει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα με το θερμόμετρο σε συγκεκριμένες περιοχές της βόρειας Ελλάδας να πέφτει αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν, ενώ οι ορεινές περιοχές έχουν καλυφθεί με χιόνια. 

Με αυτή την αφορμή ο Θανάσης Ευθυμιάδης βρήκε την ευκαιρία να βγει στη φύση και να απολαύσει το λευκό τοπίο, μόνο που η ενδυμασία του δε θύμιζε σε τίποτα χειμώνα και συνθήκες παγετού. 

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός σε πρόσφατη ανάρτηση του ποζάρει μέσα στα χιόνια φορώντας τίποτα άλλο εκτός από το μαγιό του. 

«Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα. Ξεχάσαμε ότι το σώμα μας είναι φτιαγμένο να έχει πάρε-δώσε με την φύση, σε όλες τις εποχές της! Κλειστήκαμε στα μικρά τσιμεντένια κουτάκια και ξεχάσαμε τι σημαίνει Ελευθερία. Να αναπνέω βαθιά! Να συνεργάζομαι με την φύση. Το σώμα μας έχει την σοφία και ξέρει να προσαρμόζεται. Αυτό, αφού αφήσουμε πίσω τις λανθασμένες πεποιθήσεις (θα κρυώσω θα αρρωστήσω.. το έχουμε ακούσει τόσες πολλές φορές) Το να εκθέτουμε το σώμα μας στο κρύο (με την ανάλογη προετοιμασία) δυναμώνει το ανοσοποιητικό μας», έγραψε ο ηθοποιός.

«Όπως είναι γνωστό σε όλες τις Βόρειες χώρες, τα παιδιά το μαθαίνουν αυτό από νήπια. Στην Ελλάδα, Ο φόβος από το κρύο Είναι βαθύς, αλλά όταν το ξεπερνάμε η Χαρά Είναι πολύ μεγάλη!! Άνδρες, κάντε την αρχή! Γίναμε δούλοι του καναπέ με σουβλάκια και τηλεόραση!!! "We have nothing to combat but our own conditioning and fear " Wim Hoff», κατέληξε.

Δείτε την ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS