«Ο γιος μου είναι 15 χρόνων τώρα. Μένει με τον μπαμπά του. Είναι μεγάλος και πήγε να μείνει με τον μπαμπά του» είπε πρόσφατα η Μαρία Σολωμού στην κάμερα του «Happy Day» μιλώντας για το παιδί της, τον Αλέξανδρο, ο οποίος, όπως αποκάλυψε, δεν μένει πλέον μαζί της στο σπίτι, αλλά με τον πατέρα του, τον γνωστό ηθοποιό Μάριο Αθανασίου.

Ο Αθανασίου, με τη σειρά του, μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά...δες» όπου ξεκαθάρισε τα πράγματα γύρω από τη νέα οικογενειακή συνθήκη, μάλλον ασυνήθιστη για μια χώρα όπου η παραδοσιακή νοοτροπία αλλά και η νομοθεσία θέλουν, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, τη φροντίδα των παιδιών να καταλήγει, μετά το χωρισμό ή το διαζύγιο, στη μητέρα.

«Δεν είναι απόφαση του Αλέξανδρου αυτή [σ.σ.: να μείνει με τον πατέρα του]» είπε ο ηθοποιός στην κάμερα. «Πιστεύω ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να έρθει σε επαφή με την οικογένειά του και να μη βλέπει τις αδελφές του μόνο το Σαββατοκύριακο».

Ο Αθανασίου πρόσθεσε: «Έγινε μια συζήτηση σε ένα κομμάτι με τον Αλέξανδρο για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε για πέντε πράγματα, να του εξηγήσω πώς το είχα στο μυαλό μου και κάπως έτσι πήγε. Δεν είναι δηλαδή επιλογή του παιδιού που τρέχουμε και ακολουθούμε πέντε άνθρωποι».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


Φωτό: YouTube
 

TAGS