Παρακολουθώντας τη νέα τηλεοπτική συζήτηση ανάμεσα στη Σαρλίζ Θερόν και την Ντρου Μπάριμορ, ήταν σαν να βλέπεις την κουβέντα μεταξύ δύο καλών φίλων. Στην πορεία μάλιστα ανακάλυψαν ότι έχουν περισσότερα κοινά από όσα νόμιζαν, δίνοντας ραντεβού για ένα playdate μετά την πανδημία.

«Είσαι σε κάτι σαν διάλειμμα από τις σχέσεις» σχολίασε η Μπάριμορ στη Θερόν, που έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της πρώτης μέσα από βιντεοκλήση. Η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Εγώ έχω την αγάπη από τα παιδιά μου, που είναι πολύ ισχυρή. Έχω περάσει τη ζωή μου προσπαθώντας, εδώ και 45 χρόνια, να καταλάβω τους άντρες και έχω κουραστεί, έχω βαρεθεί».

«Δεν έχω βγει με κανέναν εδώ και πέντε χρόνια» απάντησε η Θερόν. «Κι εγώ το ίδιο!» είπε έκπληξη η Μπάριμορ. Η Θερόν πρόσθεσε: «Είμαι ανοιχτή όταν οι φίλοι μου μου λένε ότι πρέπει να βγω ένα ραντεβού, να γνωρίσω κάποιον αλλά νιώθω ότι η ζωή μου είναι αληθινά καλή και δεν θα συμβιβαζόμουν με οτιδήποτε λιγότερο από κάποιον που μπορεί να την κάνει καλύτερη. Με τη ζωή μου με τα παιδιά μου και με την απίστευτη, υιοθετημένη οικογένεια που έχω γύρω μου, δεν μου λείπουν πάρα πολλά, στ’ αλήθεια. Ειλικρινά, δεν νιώθω μοναξιά από τότε που απέκτησα τα παιδιά μου. Δεν είναι ότι αυτό αντικαθιστά κάτι άλλο ή ότι σε κάνει να ενδιαφέρεσαι λιγότερο. Πριν από λίγο μιλούσα για έναν τύπο που θεωρώ πολύ γοητευτικό, οι κινητήρες μου ακόμα πετούν σπίθες. Αλλά θέλει πολλή δουλειά το να είσαι γονιός και στο τέλος της μέρας, όταν πέφτω στο κρεβάτι λέω, Θεέ μου, δεν θα άλλαζα τίποτα σε αυτήν».

«Πριν από λίγο μιλούσα για έναν τύπο που θεωρώ πολύ γοητευτικό, οι κινητήρες μου ακόμα πετούν σπίθες. Αλλά θέλει πολλή δουλειά το να είσαι γονιός» 

Η Θερόν, που κατάφερε να ξεπεράσει το τραυματικό παρελθόν της, μεγαλώνοντας πλάι σε έναν αλκοολικό και κακοποιητικό πατέρα, τον οποίο τελικά σκότωσε η μητέρα της σε μια πράξη αυτοάμυνας, έχει δύο παιδιά, τον 8χρονο Τζάκσον και τον 5χρονο Αύγουστο. Τα παιδιά της Μπάριμορ είναι σε κοντινές ηλικίες: Η Όλιβ θα κλείσει τώρα τα οκτώ, ενώ ο Φράνκι τα έξι. Ευχήθηκαν λοιπόν να μπορούσαν να κανονίσουν ένα playdate, αν δεν υπήρχε η πανδημία. Αλλά ακόμα και σε αυτό, τα παιδιά τους έχουν αποδειχθεί πολύ προσαρμοστικά. 

«Ένα μέρος όλου αυτού είναι απελπιστικό, ζούμε σε έναν εντελώς καινούριο κόσμο» σχολίασε η Θερόν, προσθέτοντας: «Αλλά βλέπω τα παιδιά μου να προσαρμόζονται τόσο καλά. Μια μέρα γύρισα σπίτι γιατί είχα ξεχάσει τη μάσκα μου. Συνειδητοποίησα τότε ότι τα παιδιά μου ποτέ δεν ξεχνούν τις μάσκες τους. Το homeschooling στην πρώτη καραντίνα ήταν πάρα πολύ δύσκολο, γιατί ένα παιδί δεν καταλαβαίνει πλήρως τι συμβαίνει, αλλά μέχρι τώρα έχουν καταλάβει ότι έτσι είναι τα πράγματα και το έχουν αποδεχτεί. Τους λείπουν οι φίλοι τους και το σχολείο, ταυτόχρονα όμως δεν κολλάνε σε αυτό, είναι απίστευτο».

Δείτε τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Photo: EPA/NEIL HALL
 

TAGS