Δεν έχει περασει πολύς καιρός από τότε που η σύζυγός του Τζον Λέτζεντ, Κρίσι Τέιγκεν, βρήκε το θάρρος να μιλήσει ανοικτά για την τραυματική εμπειρία που βίωσε όταν έχασε το 3ο παιδί της κατά την διάρκεια του 5ου μήνα της εγκυμοσύνης της. 

Όπως είχε εξομολογηθεί τότε η influencer, μοντέλο και παρουσιάστρια έχανε μεγάλη ποσότητα αίματος από τον πλακούντα με αποτέλεσμα να κάνει συνεχώς μεταγγίσεις, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κρατήσει το μωρό της στη ζωή.

Τώρα η Τέιγκεν μιλάει ξανά για το πιο δύσκολο ίσως κομμάτι της αποβολής, την επόμενη ημέρα και τα σημάδια που αφήνει ένα τέτοιο γεγονός στο σώμα και την ψυχή μίας γυναίκας. 

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με ένα μπεζ εφαρμοστό φόρεμα, η Κρίσι Τέιγκεν έδειξε στους εκατομμύρια followers της το σώμα της, το οποίο δεν έχει αλλάξει σημαντικά από τότε που απέβαλε. Η κοιλιά της είναι ακόμα φουσκωμένη, σα να βρίσκεται ακόμα στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

«Αυτή είμαι εγώ και το σώμα μου. Παρόλο που δεν είμαι πλέον έγκυος, κάθε ματιά στον καθρέφτη μου μού θυμίζει τι θα μπορούσα να ήμουν. Και δεν έχω ιδέα πραγματικά γιατί έχω ακόμα αυτή την κοιλιά, ειλικρινά. Είναι ψυχοφθόρο. Αλλά είμαι περήφανη για το πού αυτό το ταξίδι πήγε το σώμα μου και το μυαλό μου. Μου άρεσε πολύ να είμαι έγκυος και λυπάμαι που δεν θα είμαι ξανά ποτέ. Είμαι τυχερή όμως που έχω δύο καταπληκτικά παιδιά που μεγαλώνουν κάθε μέρα. Σας αγαπώ», έγραψε η Τέιγκεν στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο ίνσταγκραμ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS